Väderprognos för 5 dagar

tisdag 21 maj 2013

Äntligen kom Åskar på besök!

 

vaderfen52

Idag på morgonen kom den efterlängtade åskvädret, äntligen. Snabbt som bara den loggade jag ur och tog bort modemet ur datorn. Nån modemhaveri vill jag definitivt inte ha!

Tur att jag ändå kan både läsa fanfiktion och lyssna på musik i datorn. Så det var det jag gjorde medan åskvädret drog förbi. Det var inte långvarigt och luften blev definitivt bättre efteråt, men det är fortfarande ganska kvavt ute. Vem vet om vi får fler besök av Åskar under dagen… Regnet har också slutat, för stunden i alla fall.

Jag har inga måsten idag heller. Jag fortsätter väl med det jag gjorde, jag läser vidare och Mozart får stå för musikunderhållningen!

Jag önskar er en fortsatt trevlig tisdag!

00029 /Julia

12 kommentarer:

 1. Här har Åskar inte varit på besök ännu , men som jamat dagen är ju inte slut än :)

  SvaraRadera
 2. Det har dundrat på lite överallt idag. Hoppas det betyder att det blir fint till helgen.

  SvaraRadera
 3. Hoppas att åskvädret rensade luften lite.
  Tur att det går att lyssna på böcker utan att vara uppkopplad.

  Kramizar & Nospuss Aamor

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det går att läsa dem med ögonen också... om de finns i datorn ;-)

   Radera
 4. We are in for some rough weather this afternoon! The same weather patterns/cell that spun tornado in Oklahoma Monday! We are praying for the best!!! Have a nice Tuesday!
  Purrs,
  Kitty & Loretta

  SvaraRadera
 5. Det behövs lite regn för gräset började bli lite torrt och tänk hur man ser att det växer från dag till dag!!Ta tass om er.Nosbuff

  SvaraRadera
 6. Här gick Åskar precis ovanför oss och var hiskeligt arg, golvet vibrerade i hela lägenheten. Matte sa att hon aldrig känt något liknande fast han har varit nära förr.
  Tyvärr har det varit kvavt hela dagen efteråt ändå.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tur att ni inte är rädda, vi bryr oss inte heller om Åskar. Visst är det kvavt ändå, vi tror på ett återbesök av Åskar snart igen :)

   Radera