Väderprognos för 5 dagar

torsdag 30 maj 2013

Hej soliga, men kvava torsdag!

 

sol 04

Vår maskinmarodör är i farten idag med, men bara korta stunder i taget. Jisses så trött jag är på ljudet… jag borde kanske skaffa hörselskydd…

Eller lyssna på musik med hörlurar, men nej. Inte när jag är ensam! Jag stör ju ingen med min musik. Idag är det främst Sibelius och Grieg som står för musikunderhållningen.

Smulan och Amanda vill inte vara ute, de gillar inte oljudet nåt vidare heller. De ligger och myser i sin lilla hög i soffan, just nu. De sover så gott, nu när det är tyst för tillfället.

Det är ju svårt att ha öppet till verandan. Allt låter ju ännu mer då. Men tjejerna var där ute en stund på morgonen, innan de valde rastgården för en stund och sedan min säng. Lite längre bort från allt som låter illa. Jag undrar hur mycket ljudet låter för jamisarna, med sin så mycket bättre hörsel än det jag har. Nåja, just nu är det tyst i alla fall.

Ha en trevlig torsdag!

good_afternoon_03 /Julia

11 kommentarer:

 1. Man kommer liksom aldrig undan såna ljud om man bor i hus. Alltid är det nån som väsnas på nåt sätt.

  SvaraRadera
 2. Vi håller tassarna för att ni får lugn och ro till helgen, vad matte kunde se skulle det bli fint väder och då vill man ju gärna kunna ha öppet.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 3. Det låter ju rätt så mycket mer i våra öron än i era så vi förstår att tjejerna vill hålla sig så långt bort det går!
  Jobbar han långsamt eller han har en gigantisk plats att röja. Matte såg en man vid vid sitt jobb som röjde en stor grässlänt med en som maskin men han var klar fort.
  Hoppas han håller helg när den kommer!

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 4. Det är konstigt att de som kör dessa maskiner har hörselskydd, men det hjälper ju inte omgivningen som tvingas lyssna på eländet! Det borde vara högre krav på hur många decibel som skulle få höras från maskinerna. Många gånger är det ju också fler högljudda maskiner igång samtidigt - med gubbar med hörlurar.... Det är skönt att man bor ute på landet. Här är det sällan sådana maskiner igång som för oljud. Det mesta är från vägen med stark biltrafik.

  Tass

  SvaraRadera
  Svar
  1. Väg med biltrafik är vi inte störda av alls.
   Den är för långt bort! Nån enstaka gång kan vi höra polis, ambulans eller brandbil med sirener, men de är inte många.
   Han blir väl klar snart, hoppas vi :)

   Radera
 5. Kan ju hoppas att han är klar till helgen så ni slipper oljudet då. Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Men vad jobbigt med det där oljudet som inte är klart än.
  Hoppas ni slipper det till helgen iaf.
  Då vill man ju ha lugn och ro.

  Tass tasskram

  SvaraRadera