Väderprognos för 5 dagar

torsdag 25 februari 2016

Hemma igen :)


Jag hade en jättetrevlig och solig dag! Ledsagaren kom som avtalat, det var en tjej som jag visste är trevlig.
En liten fundering hade jag om att gå på banken den 25':te, men det var inga problem. Det var bara en före mig, så det gick fort. Jag flyttade en del pengar till ett nyöppnad konto. En som bara kan administreras av mig via internetbanken. Inga kort eller sånt, det känns jättebra. Kvar på mitt konto som är knutet till mitt betalkort är ca en månadslön. Det är därifrån jag sköter mina månadsutgifter och det är dit eventuella pengar kommer in till.

Jag fick det mesta gjord, typiskt nog fick jag ett sms om ett bokpaket med ljudböcker från rean när jag kom hem, som får vänta. Det gick bra att beställa matvaror via nätet, men hämtningen är lite komplicerad. Man får gå runt ICA butiken till lastkajen för att få ut varorna... Bra för hemtjänsten att veta, vid behov.

Vi hittade en butik för dator och mobilprylar snett emot banken, som jag aldrig hade lagt märke till, där jag köpte en ny liten trådlös datormus. Jag hatar sladdar, jag har mer än nog av dem redan. Jag behövde verkligen en ny, för min gamla fungerar bara ibland och den nya som jag köpte på nätet var alldeles för stor för min lilla hand, så den hade jag gett bort, till en vän med stor hand ;-) Den här fungerar utmärkt! Det är en liten Microsoft i barnstorlek (?!?) och den passar perfekt!

Jag fick hämtat tre olika paket, den första med reaböcker, en med lite köksprylar och en med en cykelkorg att hänga på min duschstol att ha duschcréme, schampo, balsam och sånt i. Allt inom bekvämt räckhåll när jag duschar.

Hemresan gick lika bra och chauffören hjälpte till att bära ner mina kassar och paket, så A inte behövde gå två gånger till parkeringen (Stolpen i gångvägen som förhindrar biltrafik hade frusit fast och gick inte att ta bort!). Hon hämta posten också efter det att vi hade packa upp mina pinaler!

Nu har jag haft nån timme att koppla efter dagens bravader. Dagen var precis så trevlig som jag önskade! Jag har skickat ett tack-mail till Hemtjänsten och visst känns det bra för både dom och mig efter en lyckad dag!

Ha en fortsatt trevlig "löne"-torsdag!
 /Julia

14 kommentarer:

 1. Härligt att allt fungerade så bra. Blir ju liksom lättare och trevligare då.
  Ingen lönedag för oss idag, jo mattes lönelapp kom men pengarna kommer först i morgon.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Ja, det var jättetrevligt och solen gjorde sitt till medan vi väntade några minuter på att få åka hem.
  Min "lön" kommer den 19:de varje månad ;-)

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att du fick en så trevlig dag!Trevligt sällskap gör ju sitt till det hela! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Vad fint av dig att maila och berätta att du var nöjd med dagen, det hoppas vi att de tar till sig av och försöker se till att det även fortsätter så. Skönt att ha fått hem alla grejer och att det gick så smidigt på banken, för det kan man ju inte alltid tro att det ska på en lönedag :)
  Nospussar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ville att även chefen vet om att det var trevligt. Beröm är mist lika viktigt, om inte viktigare än klagomål!!!
   Jag var en smula orolig för banken en lönedag... Men det gick jättesmidigt!

   Radera
 5. Det var ett glädjande inlägg! Och så fint att du berättade för hemtjänsten att du var nöjd! Att få ett uppriktigt menat erkännande betyder mycket, säkert blev de jätteglada. Och du med, för visst mår man bra av att göra andra glada?! Hoppas du och Amanda kan njuta av den utlovade solen i helgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja och det var en perfekt dag :)
   Hemtjänstens chef var glad över mitt mail! Jag har ju varit missnöjd med dem så mycket,särskilt på sista tiden och det var kul att kunna ge dem ett väl förtjänat beröm!

   Radera
 6. Härligt när det fungerar!
  Ha en fin helg!
  /P på Cirkus Boman

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att höra, Agnes! Gläder mig åt att du fick en trevlig utflykt och mycket gjort. Och vad klokt av dig att du mailade hemtjänsten och tackade! Det kan betyda mycket för framtiden.
  Här i Dalom är det fortfarande vinter - jag fick skotta hela gårdsplan i torsdags morse när jag skulle åka till jobbet. 8-10 grader kallt om nätterna, men på nollan om dagarna och ett helt fantastiskt ljus. Fåglarna här utanför stugan har börjat konsertera så smått, också. Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag trodde det också. Visst har jag berömt dem som har förtjänat det, men jag ville att deras chef skulle få veta också, direkt från mig...
   Ha det så bra och lycka till med sista kapitlet :)

   Radera
 8. Det är så skönt när saker flyter på och folk är trevliga :-) Tror dom blir glada på hemtjänsten över din feedback. De alltid bra för folk och få veta om dom gör ett bra jobb. Eller om dom gör dåligt så dom kan förbättra sig.

  Hihi känner igen mig i det där med små händer. Har också en liten datamus.

  SvaraRadera
 9. De flesta "möss" är gjorda för män, så är det bara...

  SvaraRadera