Väderprognos för 5 dagar

torsdag 4 februari 2016

En snabb dörr-uppdatering!


Jag har äntligen fått svar på mailet idag! "De" har beställt nya gångjärn från dörrtillverkaren (de skickas direkt till "kommunen") och "nån" hantverkare hör av sig för att montera dem...
Vilket betyder att jag lär få drass med min trasiga dörr ett tag till! SUCK...

Tack alla ni som har engagerat er och är på min sida av denna eländiga "följetong". Jag berättar när jag hör ifrån denne "nån" som ska fixa dörren...

Ha en trevlig torsdagskväll!
 /Julia

8 kommentarer:

 1. "Suck" men då händer det ju något ändå även om man kan fundera över hur lång tid det kommer att ta.. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bra fråga! Ja, inte lär det hända nåt imorrn i alla fall...

   Radera
 2. Man kan ju alltid hoppas att någon fått litet dåligt samvete och skyndar på det hela! Önskar dig i alla fall en riktigt trevlig helg!

  SvaraRadera
 3. Fy vad trist att det skall ta sån tid! Hoppas de löser det snabbt innan nån av er skadas! Vi hade liknande problem med vår toadörr när vi flyttade in. Dörren lossnade från fästet upptill vid minsta lilla knuff nedtill och föll rakt ut. Som tur är så är det en vägg mitt emot som dörren föll emot. Vågar inte ens tänka på vad som kunde ha hänt om nån av oss katter fick den över oss. Matte fick den i huvudet en gång när hon dammsög. Den rasade ofta när vi busade med nån leksak bakom dörren. Matte fick ingen hjälp med den från hyresvärden men vi hade tur att det gick att lösa genom att matte skruvade fast fästet i dörren, så nu går den inte att haka av istället men det är bättre det.
  Tacka vet jag gamla hederliga gångjärn på dörrar, gillar inte alls de här "moderna" i plast.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jättebra lösning! Nu rasar inte er dörr, jag hoppas att min blir lika säker snart...

   Radera
 4. Bra att de är på gång, tycker du ska kräva en besiktning på allt de har gjort och få det nerskrivet på papper. Må så gott, kra(missar) Gunilla.

  SvaraRadera