Väderprognos för 5 dagar

onsdag 4 februari 2015

Trist i vår vita värld!

 

993wednesday13

Grannen med den söta vovven har nog åkt till stan. Jag har inte sett dem promenera förbi idag. Jag saknar henne och hennes lille hundpojke. Jag tror att han hette Sigge, eller nåt sånt. Söt och kelig är han i alla fal. Han vill alltid gosa när vi möts. Han har lärt sig att min elrullstol inte är farlig, det är toppen. Det är trevligt att kela med honom.

Skönt att halva veckan har gått, nu är det bara resten kvar och de går fort!

Jag gör det jag alltid gör. Lyssnar på bok och musik. Jag har förnyat mitt bank-ID, men fick ringa banker för att få hjälp. Jag fick inte ihop det själv, men en trevlig kille hjälpte mig och stannade kvar tills allt var klart.

Ha en fortsatt trevlig onsdag!

beary_happy_wednesday_pink_teddy_bear /Julia

6 kommentarer:

 1. Det är ju alltid roligt med trevliga grannar och det är klart att ni saknar dem när ni inte ser dem!Vi längtar också till fredagen! Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Ja nu har mer än halva veckan gått, jippie!
  Skönt att grannens hund inte är rädd för din stol, många kan vara rädda eller avvaktande till rullstolar, rullatorer eller andra större hjälpmedel och även mindre typ kryckor. Jag är ju inte rädd för sånt själv utan det snarare får mig att vilja hälsa ännu mer men jag kan förstå att vissa reagerar om det är okänt.

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Kul med söta och keliga grannar. :)
  Här längtar vi också till fredag
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Skönt att grannens hund inte är rädd för din stol så att ni kan gosa när ni ses.
  Här betyder onsdag en dag närmre helgens jobb :(

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera