Väderprognos för 5 dagar

torsdag 5 februari 2015

Torsdag!

 

thursday_04

Nu är det inte långt tills maken är hos oss igen. Veckan har gått ovanligt fort.

Vi har fortfarande minusgrader och all snö är kvar. Jag har inte sett grannen med vovven idag heller, men jag har sett några gubbar i gula västar promenera omkring. De är väl dom som isolerar våra vattenledningar, skulle jag tro. Jag har sett en traktor som körde fram och tillbaka i skogskanten, där vår bilväg går. Sist jag såg den åkte den upp mot vår närmaste parkering. Nåt annat än dem och våra småfåglar har jag inte sett.

Det märks att vi går mot ljusare tider. Nu är det ljust fram till nästan klockan fem. Skönt för maken då, när han kommer och det är dagsljus under hans skogspromenad. Dit är det väl nån vecka kvar till. Vi längtar efter honom och han tar promenaden gärna med pannlampa också.

Idag var jag sugen på nåt varmt att äta, så jag kokade lite grönsakssoppa med ärter, morötter och jag hade i nudlar på slutet. Det blev jättegott och jag har kvar av den till lunch imorrn.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!

9thursday20 /Julia

5 kommentarer:

 1. Matte säger också att veckan gått väldigt fort och detta fast hon varit på samma ställe hela veckan, annars har hon tre olika ställen hon är på under 4 dagar och en dag som hon jobbar som pool och då kan hon hamna var som bland alla ställena de har på jobbet.
  Grannen och vovven har nog gett upp lantlivet, hihi!
  Det är så härligt att det är ljusare längre om kvällarna och i morse såg vi att det började ljusna när vi gick iväg. Det är härligt när det inte är så mörkt längre.
  Tack Julia! Har provat den och den var perfekt!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Här är fortfarande ingen snö alls!
  Veckan har gått ganska fort här med :)
  Här har matte och husse ätit tjälknöl med dillsås idag.
  Tassklappar och Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Visst är det härligt att det snart är fredag! Trevligt när det händer lite utanför fönstret, gissar att er väg är bättre underhållen när det jobbas där. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Har också märkt att det är ljust längre nu. Och i dag skiner solen från en klarblå himmel här i Malmö - härligt!
  Tycker att februari går så mycket fortare än januari, inte bara för att den är kortare, det märks nu i början av månaden också, tycker jag. Så himla skönt att vi kommer allt närmare våren!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera