Väderprognos för 5 dagar

söndag 15 februari 2015

En solig söndag!

 

Söndag 05

Vår söndag började med massor av solsken, men nu har molnen och skymningen gömt solen för oss för denna dag.

Vår vardag har börjat, eftersom maken har åkt sin väg. Vi längtar redan efter nästa fredag för att få honom tillbaka. Jag har busat lite med Amanda, men hon ville hellre vila efter helgens husse-bus. Husse kastar leksakerna och jag får dem tillbaka. Hon är rolig vår lilla prinsessa,

Jag har lyssnat vidare på Hamiltons äventyr och har surfat runt och titta på massor med “bra å ha” pryttlar av olika slag…

Bland annat letat efter fler roliga och billiga glödlampor med LED-ljus, nu när vi har provat några under helgen. Jag hittade billiga sådana i “långtbortistan” och har köpt en som växlar färg som nu finns i gavelfönstret, för att se hur den tar sig ut. Äsch, bilderna blev inte så bra som det ser ut i verkligheten, blixten i kameran förstör mycket av effekten på ljuset som lampan ger.

PICT1636 PICT1637

Leveransen gick också förvånansvärt fort. Jag beställde 2 olika billiga LED-ljus lampor till för att ha i min lampa vid datorn. Jag gjorde beställningen den 4de och vi fick dem alla tre i torsdags med deras vanliga gratisfrakt. De hade massor med roliga varor till mycket låg pris under den kinesiska nyårsfirandet under några dagar. Just den i fönstret kostade bara 35:- under en timmes tid (de sålde bara ett visst antal till det låga priset) och jag hade tur och fick en av dem, först till kvarn gällde! För dessa tre lampor betalade vi bara 97:- plus 10 :- sändningsförsäkring och 13:- för tull och skatt = 120:-för alltsammans.  Här hemma betalade maken ingenting när han hämtade ut paketet.

Jag kunde ha gjort av med massor med pengar om jag hade haft några att göra av med. De har verkligen allt mellan himmel och jord till mycket bra priser. Men några fler glödlampor lär det troligen bli när jag har fått min “lön”.

Nu ska jag återgå till Hamilton och sätta på tevatten för kvällens mys. Söta Fröken ska få sin middag så fort hon ber om den.

Ha en fortsatt trevlig söndag!

Gömma måndag /Julia

10 kommentarer:

 1. Så fint det blev i fönstret.
  Kurrelisvansvift!

  SvaraRadera
 2. Såna lampor är fina säger matte för de har nått liknande på jobbet, gäller bara att det skiftar långsamt mellan färgerna.
  Inga svårigheter att göra av med pengar och det är bra att bara göra av med de man har att göra av med. Många gör tydligen av med mycket mer än vad de har.
  Söta fröken är ju van vid att lämna sakerna till dig eller så vill hon att ni alla tre ska vara delaktiga, hihi!

  Kramizar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har fått med en pytteliten fjärrkontroll och med den kan man ställa in lampan på sjuttifemton olika vis. Jag har den på "mjuk övergång", den är jättefin!
   Vi handlar bara för pengar som finns, inga kreditkort för oss tack...
   Ja, Amanda är ju van att lämna leksakerna till mig och jag får lämna dom vidare till husse ;-)

   Radera
 3. Hihi, funkar det att gömma sig från måndagen tro? Vi kanske ska ge det ett försök, för måndagen kom verkligen för fort nu. Trist också att ni är tillbaka i er vardag och att hussen redan behövde ge sig av. Undrar om det var någon som trollade bort lördagen bara så där?

  SvaraRadera
 4. Mycket bus gör ju att man blir trött.. fin fin lampa! Roligt när det växlar färg! Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Här nere har vi inte sett röken av solen idag heller och blåst en massa har det också gjort :(
  Ser coolt ut med dom där skiftande lamporna :)
  Här handlar vi inte heller för pengar som vi inte har.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just där många bedrar sig och gör fel i, alla de som handlar för, åker på semester för pengar som INTE FINNS.

   Radera