Väderprognos för 5 dagar

torsdag 24 januari 2013

Strålande sol, men KALLT!

 

Kallt

Återigen är det jättekallt men soligt ute!

PICT0997

PICT0998

Det syns i snön att vi har haft många besökare på tomten under veckan. Inte bara fåglar av olika storlekar, utan större vilt, som Bambi och kanske till och med Hälge.

Här får ni en bild på gårdagens grönsakssoppa, resterna räcker till dagens lunch också! GOTT!!!

PICT0850

05

Jag blev nyfiken på boken som filmen Cosmopolis bygger på. Jag hade tur och hittade den på Legimus. Jag ska ladda ner den och lyssna på den. Jag hittade flera lovande böcker av Don DeLillo, han skrev boken filmen bygger på. Länkarna går till  The Don DeLillo Society och Wikipedia.

Jag väntar dock tills jag inte har nåt att läsa eller lyssna på. Jag har en trave böcker som väntar i läsplattan på att jag ska läsa dem efter Harry Potter reprisen på engelska.

Jag ska stöka undan veckans lätta städning senare idag. Jag ska damma och sopa golvet så gott jag kan, precis som vanligt. Jag vill att det ska bli fint tills maken kommer imorrn. Visst behövs det dammsugas där jag inte når, under sängen tillexempel, men det är ingen fara (än). Han får göra det om han känner för det.

Ha en trevlig torsdag!

10 /Julia

8 kommentarer:

 1. Hi Julia, that soup looks yummy...nothing like it to warm you inside. Keep warm...
  Happy Thursday!

  SvaraRadera
 2. Huh det var lite i det kyligaste laget!
  Ser ut som ni har "moterväg" för djuren i er trädgård, hihi!
  Skönt att få städat lite även om det är rätt trist säger matte men nödvändigt ont, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Jam idag har det varit riktigt kallt! Matte var ute med barnen på sin skola och åkte skridskor, oj vad de frös några av barnen. Matte själv var rätt kall om händerna efteråt. Själva njuter vi av innelivet på fönsterbrädan! Ta tass om er! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Det är nog svårt att få tag i mat får många djur nu. Tänker särskilt på alla hemlösa katter som varit vana vid mat och värme. Det är nog många som fått sätt livet till nu när det varit så kallt så länge.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr är det så, men ni och andra katthem gör ju så mycket ni kan!!!

   Radera