Väderprognos för 5 dagar

måndag 21 januari 2013

Måndag och grått…

 

3monday38

Mitt humör är lite måndags också. Min uppkoppling fungerar bara av och till. Jag orkar inte sitta i telefonkö till supporten, så jag får ta det en annan dag…

Annars lyssnar jag vidare på Harry Potters öden och äventyr. Jag har kommit till The Goblets of Fire. Roligt att lyssna på med lite tyst musik i bakgrunden. Lätt fixat med boken i Mp3 mobilen och musiken på datorn. Såhär kan jag ha olika volym på dem. Musiken blir för hög om jag lyssnar samtidigt på dem båda i datorn. Samtidigt kan jag faktiskt spelar lite kort också Blinkar.

Vi har inte gjort många knop. Vi har busat på förmiddan, jag har gjort några våfflor till lunch och jag har tittat efter fler e-böcker att läsa. Jag vänta dock till bokrean i februari om jag inte “snubblar” över nåt jättebilligt.

Jag har försökt att låna e-bok via mitt braiga bibliotek, men eftersom nätet inte fungerar som den ska är det uteslutet att läsa nåt “strömmande”. Jag vet inte hur jag kan låna dem till min läsplatta. Jag får prata med dem på biblioteket nästa gång vi är där. Det ska gå, men jag vet inte riktigt hur jag ska göra. Det gäller att “koppla ihop” läsplattan med mobilens WiFi hur det nu går till. Jag vet inte vad det är för lösenord jag ska använda. Förmodligen är det pinkoden, men jag orkar inte engagera mig i problemet så länge jag har annat att läsa eller lyssna till.

Vi önskar er en trevlig början på veckan!

monday2 /Julia

5 kommentarer:

 1. Trist när inte det fungerar som det ska.
  Bättre att vänta och fråga på bibioteket så det inte blir fel, det tekniska kan vara lite svårt ibland säger matte.
  Våfflor, mmmm vad gottigt!

  Kramizar & nosgos

  SvaraRadera
 2. Irriterande när uppkopplingen inte fungerar som den ska. Lyssna på bok på engelska, musik och spela kort samtidigt! Det är till att ha simultanförmåga! Nosbuff

  SvaraRadera
  Svar
  1. *skrattar* Jo, jag är en "äkta" Tvilling och gör mycket sällan bara en sak i taget :)

   Radera
 3. That can be quite annoying...Wishing you a great week!
  Purrs

  SvaraRadera