Väderprognos för 5 dagar

tisdag 8 januari 2013

Bra böcker och datorstrul…

 

tuesdaycat

Det blev inte mycket internet för mig igår. Den strulade av och till hela dan, men just nu fungerar den…

Min dag gick som vanligt igår. Helgerna är över och vi kom iväg till affärerna i lördags.  Skönt att vi har förråden fyllda igen med tunga och skrymmande nödvändigheter. Jag satt och läste färdigt boken jag började på, Fallet med de försvunna böckerna av Ian Sansom och den var rolig! Jag ser fram emot att läsa hans hans andra bok

mr_dixon_forsvinner-ian_sansom-19079430-frntl

Så här står det om den:

Israel Armstrong, den manchesterklädde, bortkomne, bokälskande bibliotekarien långt ute på den nordirländska landsbygden, är äntligen tillbaka i en ny härlig humordeckare.

På det stora varuhuset Dixon & Pickering är man mitt uppe i förberedelserna för ett stort jubileumsfirande när det upptäcks att självaste mr Dixon är spårlöst försvunnen - och med honom flera hundra tusen pund i kontanter. Det dröjer inte länge förrän vår hjälte, Israel Armstrong, som borde nöja sig med att leverera biblioteksböcker till sina föga litterärt bevandrade läsare, lyckas hamna högst upp på polisens lista över misstänkta kidnappare. Han förlorar både jobbet och anseendet, och i sin strävan att rentvå sig själv upptäcker han att ingenting är vad det synes vara.

Kommer Israel att få upprättelse? Lyckas han få tillbaka sin fallfärdiga bokbuss? Kan han få ordning på sitt trassliga kärleksliv? Och är det verkligen ingen som har hört talas om Franz Kafka?

"Ett komiskt mästerstycke."
The Belfast Telegraph

"Sällsamt lyckad brittisk humor med hög verklighetsflyktfaktor."
London Times

"Största nöjet är den Guinnessmättade miljön och Israels svarta livssyn ..."
Washington Post

Hjälten har det inte lätt! Jag har inga måsten direkt och jag kan sitta och läsa med gott samvete. Vi busar då Smulan och eller Amanda vill. Just nu ligger de i min varma säng och sover gott efter lite morgonbus.

Vi önskar er en trevlig tisdag!

968161zjpgad6ooqromancia /Julia

4 kommentarer:

  1. Ja då var det vardag igen. Vi har njutit av helgerna och extra ledighet tillsammans. Trist när inte internet fungerar som det ska, tur att det finns böcker och busiga katter! nosbuff

    SvaraRadera
  2. Så ditt har börjat strula nu när vårt fungerar, hoppas det snart fungerar som det ska igen.
    Känns skönt när man fått hem de sakerna man behöver.

    Kramizar & Nosgos

    SvaraRadera