Väderprognos för 5 dagar

tisdag 29 januari 2013

Hej milda tisdag!

 

11

Vi har gråväder idag, men jag har sett lite av solen i alla fall. Cirka 3 minuter sken den innan all moln gömde den igen. Termometern visar +2,5 grader.

Vår lilla vovve och hans lilla lyckta syns igen Ler!

PICT0060

Boken jag läste slutade bra. Nu har turen kommit till ännu en bok av Sophie Kinsella Mitt nya jag och den handlar om minnesförlust efter en bilolycka.

Mitt nya jag

Så här står det om den:

Tänk om du vaknade en morgon och hela ditt liv var perfekt... En snygg man, ett fantastiskt hus, ett chefsjobb, en snygg och vältränad kropp och dyra designerkläder. Hur kunde hon få allt detta utan att komma ihåg vad som hände? När Lexi vaknar upp en morgon befinner hon sig på sjukhus efter en bilolycka. Hon tror att året är 2004 och att hon är 25 år gammal med sneda tänder och ett katastrofalt kärleksliv. Men, egentligen är det år 2007 och hon är 28 år. Hennes tänder är raka, hon är chef på avdelningen hon tidigare arbetade på - och hon är gift. Med en snygg miljonär. Vad har hon gjort för att få alla sina drömmar uppfyllda? Hon tror inte att det är sant, särskilt inte när hon får se sitt vackra hem. Men när hon lär sig mer om sitt nya, perfekta, liv upptäcker hon mindre smickrande saker om sig själv. Som att alla hennes tidigare vänner hatar henne och att en rival vill åt hennes jobb. Och sen dyker det upp en ovårdad men sexig man och avslöjar en chockerande hemlighet ... Vad har hon råkat ut för? Kommer hon någonsin att komma ihåg vad hon gjort? Och vad kommer att hända om hon verkligen gör det?

Låter väl spännande och skrämmande? Vilken mardröm att vakna till! Jaja, jag får väl lyssna på den och höra vad jag tycker.

Nåt annat lär vi inte göra, självklart busa när tjejerna känner för det. De har varit ute på verandan några minuter idag också. Under en snabb vädring på 2-3 minuter. Jag fick skramla med gotteburken för att de skulle komma in igen. Jag ville inte att det skulle bli kallt inne.

Önskar er en fin tisdag!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear /Julia

8 kommentarer:

 1. Åh här nere inte bara töar det , det regnar också *suck*
  Matte hoppas verkligen att det INTE fryser på , för då blir det minst sagt livat och glatt :)
  Matte fick hem tre engelska böcker som hon beställt igår , får se när hon hinner läsa dom ;-)
  Ha en fin tisdag !!

  SvaraRadera
  Svar
  1. De verkar spännande, böcker om katter är roligt att läsa!

   Radera
 2. Tjejerna tyckte nog att det var skönt ute på verandan.
  Den lät spännande den boken, vilken mardröm att råka ut för nått sånt.
  Ingen sol överhuvudtaget hos oss idag så var glad över de fjuttiga minuter ni såg den, hihi! Man behöver mer sol än så per dag så nu får den allt skärpa sig, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. We are in for some nasty storms today possibly tornadoes, and the temp, a high 78 degrees in January! Wow! Wishing you a Happy Tuesday!

  SvaraRadera
 4. Nu tar det rejält på det vita, skönt att den värsta kylan gett med sig. Generöst med gotteburken, här är det minsann klent med gottisar..NOsbuff

  SvaraRadera