Väderprognos för 5 dagar

tisdag 12 april 2016

Lekt lite...


.. hoppas att ni gillar förändringen! Jag var tvungen att hitta en ny väderprognos och Täby Kyrkby ligger närmast, fast jag inte har Täby som postadress. Ni får hålla till godo med den, precis som jag! Vi väntar med iver på att gullvivorna ska blomma i gräsmattan snart. Det blir ju grönare för var dag som går. Snart spricker trädens knoppar också och det blir nya blad och blommor på dem med!
Det har varit underbara soliga dagar ett tag nu och idag verkar det bli lika soligt, varmt och fint! Jag har haft öppet ett tag på eftermiddan de senaste dagarna och suttit i solen ett tag. Det är nog vår nu! Vi har temperaturer på dryga +10, men det är fortfarande minusgrader på nätterna. I  morse hade vi -2,3 grader, men temperaturen steg snabbt, när solen kom upp.

Nu till nåt helt annat! Jag blir allt mer irriterad på tidningarna på nätet. De har annonser som poppar upp när man läser texten, som plötsligt försvinner ur blickfånget och hoppar upp eller ner. Beroende var annonsen är.
Kunde dom inte ha fasta annonser som man själv kan klicka på om man är intresserad??? Jag har i alla fall lyckats med att ta bort ljudet på dessa...
Nåja, detta "ofog" måste jag stå ut med, men visst är det irriterande. Det är värre i vissa dagstidningar än andra. Mest retsamt är det när löpande text försvinner inne i en artikel ur focus.

Annars går dagarna rätt fort, trots att vi inte gör så mycket. Jag läser. Ibland med ögonen, ibland med öronen. Det beror lite på vad jag är sugen på. Amanda avbryter när hon vill gosa, leka eller busa en stund och för henne har jag alltid tid för.

Vi önskar er alla en fortsatt solig och varm vårtisdag!

 /Julia

15 kommentarer:

 1. Hej vännen! Här i Skåne har det åxå blivit vår o sol o varmt Elvis vill mest ligga på sin klösis på balkongen o njuta.
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Visst är det härligt att sitta en stund i solen och känna att det värmer! Och att se att det blir grön och blommor som sticker upp lite här och där, vi blir glada av det!
  Ta tass om er! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Riktigt vårig är din blogg nu, snyggt!
  Det är en härlig tid vi har framför oss. Soligt och fint här med men med kalla nätter men då är vi ju inne så det gör inte så mycket, hihi!
  Jag är helt utmattad nu för har busat med Pepsi en Golden tik som bor några hus från oss, passade även på att kolla öronen på hennes "storebror", de var rena, hihi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att du kollar om öronen är rena på grannarna
   ❤ Sötnos ❤

   Radera
 4. Det blev jättefint!
  Visst är det härligt med solen som börjar värma ordentligt!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Det blev ett riktigt lyft på sidan. När det gäller reklamen på tidningarna måste man nog stå ut med detta så länge tidningarna är gratis att läsa på nätet. Det är nog ofta annonsörerna som gör det möjligt för oss att fortsätta läsa gratis. Som man säger nu för tiden: det är bara att gilla läget.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visserligen så betalar jag för att kunna läsa ALLT, men det är som du säger... Det gäller att gilla läget.

   Radera
 6. Ja men visst var här tjusigt och vårigt på sidan :D Underbart när det börjar blomma, vi har sett vitsipporna komma igång ganska ordentligt, härligt. Man blir allt lite lycklig då :)
  Mindre lycklig blir man helt klart på de där reklamrutorna som poppar upp hur som, hamnar framför det man läser, följer med när man bläddrar neråt osv. Suck...
  Massa glada och våriga nospussar

  SvaraRadera
 7. Åh, här var det vårkänslor minsann! Jättefint! Tänk vad man gläder sig åt vårblommorna! Inte känner man samma entusiasm över de första höstastrarna t ex? Nu färgas backarna vita av vitsippor, lika underbart varje år! De tidningar vi läser har vi fortfarande i pappersform, så det där med annonser har jag ingen erfarenhet av, lyckligtvis!

  SvaraRadera
 8. Mjausan. Vi lånar fortfarande mattes mjaufån. Vi har inte fått internet än här i huset. Matte säger att vi väntar på att få in fiber här i huset.
  Vi tycker det är lite jobbigt att tassa via mobilen.
  Vi och matte önskar er en trevlig hel
  Många tasskramar från oss och matte

  SvaraRadera