Väderprognos för 5 dagar

fredag 18 mars 2016

Överraskning i brevlådan!


Idag hade Hemtjänsten en lagom stor grön kattong med sig från min brevlåda, tur att våra brevlådor är stora... Den var från Alice &  Co.
I kattongen fanns min nyaste gosenalle, som jag ropade in på aktionen, som Alice hade i sin blogg till förmån för Södertälje Katthem.
Tack sötaste ni för allt extra som låg i lådan och för att ni skickade den så fort. Gottisar till Amanda och massor med ögongodis till mig. Jag har redan sett "Jag är Ingrid", den var jättebra och jag är jättenöjd med resten också! Tack än en gång, vänner.

Det händer inte mycket i helgen, men jag ser fram emot mitt läkarbesök på tisdag. Jag lyckades få en extra ledsagning till den, så jag kan åka på lite bus strax efter Påskhelgen också!
Jätteskönt, för jag har en del ärenden på andra håll än där vårdcentralen ligger. Det blir nån av dagarna mellan 29-31 mars. Jag ger valet till Hemtjänsten, så de kan planera in den i god tid.

Jag har haft en del besök på bloggen från Förenade Arabemiraten i veckan också. Tack Käre Vän för att du håller lite koll på oss, fast du - ni är på semester ;-). Hoppas att ni har det soligt, varmt och skönt!

Ha en fortsatt trevlig fredag!


 /Julia

Uppdatering

Jag har lyckats ta bild på Söta Fröken och vår nya nalle. Han är större än Amanda! Han är jättesöt där han ligger med ena tassen under huvudet! Han ligger nog i framstupa sidoläge ;-)Tack Sötaste Alice & Co än en gång! Jag betar av ögongodiset och njuter av dem medan Amanda mumsar på sina gottisar lite i taget :)16 kommentarer:

 1. Det låter bra att du åker ut på lite utflykter innan påsk. Visserligen är det ju inte så mycket att fira kanske, men lite extra vill man väl ändå unna sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nästa vecka blir det doktorn och Apoteket... Inget mer upphetsande :)

   Radera
 2. Vad roligt med paket som kommer :) Speciellt när det innehåller lite extra grejer, då kan man inte annat än bli glad.
  Här kommer vi också bara att ta det lugnt i helgen, känns skönt ibland att bara få vara i lugnet och mysa. Kanske ska matte baka säger hon.
  Nospussar och kramar

  SvaraRadera
 3. Härlig överraskning så här på en fredag! Så bra att du fått extra ledsagning också så att du kommer iväg på lite mer saker än läkarbesök. Ta tass om er.Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Nallen ser stor ut om man jämför med söta fröken som tittar fram. Den ser jättemysig ut också.
  Händer inte så mycket här hos oss heller, vi bara njuter av att vara tillsammans.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nallisen ÄR ganska stor och är jättemysig! Det är en B.Bukowski nalle och var troligen ganska dyr innan den hamnade på aktionen hos Katten Alice.
   Jag hoppas att jag kan ta ett kort med honom och Amanda sovandes bredvid nån gång...

   Radera
 5. Vad kul att paketet kom fram så snabbt och att du gillar nallen! Om jag inte minns helt fel så heter den Anders, alla deras nallar har namnlappar runt halsen när man köper dem, men de har jag tyvärr inte kvar.
  Vad kul att du får en extra ledsagning! Hoppas ni får det trevligt när ni är ute på bus efter påsk!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då får nallisen heta AndyBear hos oss :)
   Ja, den extra ledsagningen blir jättebra. Det ska bli kul att komma iväg dit jag vill och inte bara dit jag måste åka, som det var i februari också ;-)

   Radera
 6. Vilket härligt paket! Så söt nalle och "gottiga grejjer".
  *Kurrelisvansvift* och Kram från mig, Buddis, Lillen & Busan

  SvaraRadera
 7. I Förenade Arabemiraten har jag bytt plan i för många många år sedan. Jag och några till skulle neråt ryssland och planet flög fel 😊😊 så vi fick kliva av det planet och ta annat plan dit vi skulle. Piloterna navigerade helt enkelt fel.
  Ha en trevlig hel ❤️❤️🐱
  Tasskram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Glömde dom kartan och kompassen??? Låter inte som nån pålitlig flygbolag precis...

   Radera
 8. Paket är alltid kul och med blandat innehåll dessutom. Bra du fått den ledsagning du önskar och hoppas att det går bra bästa vecka. Roligt för dig med en utflykt innan påsk, så du får välja på lite gottis själv och till Amanda. Har ny mobil sen i fredags så du finns på det nya stället vilken jag aldrig kommit ön o förut. Jag behövde en ny och vilka finesser alltså...Må ny så gott och kramar till er båda. / Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha det så kul med din nya "leksak". Hoppas att du lär dig de nya klurigheterna på den snart, det brukar ta några veckor ;-)

   Radera