Väderprognos för 5 dagar

tisdag 29 mars 2016

Jag har sällan varit så här arg!Jag skulle få mitt bredband via telejacket installerad idag! En tekniker (från Eltel Networks!?!) skulle komma mellan 08-16. Han skulle kontakta mig per telefon innan han kom. Timmarna gick men ingen dök upp eller ringde som utlovat var.

Jag ringde dom ca ½ 5 och undrade vad som har hänt. Då får jag höra till min förvåning att "nån" ringde men jag svarade inte. Det var då jag gick i taket. Ingen har ringt, jag har inte missat några samtal eller låtit bli att svara på nåt "hemligt" nummer. Jag blev hänvisad tillbaka till Telia igen, men nog fick tjejen som jag pratade med höra vad jag ansåg om deras anställda som ljuger!

Jag ringde Telia och pratade med en trevlig tjej som blev nästan lika upprörd som jag över hur jag behandlades. Hon skulle kontakta Eltel Networks och återkomma.
Det gjorde hon efter bara 10 minuter, men eftersom klockan hade hunnit bli över lite 5, så hade dom stängt! Hon fick inte tag i dem, men lovade återkomma imorgon förmiddag, efter att ha pratat med dem. Jag föreslog att de skulle kolla loggen på den telefonen, som de skulle ha ringt till mig ifrån, för en koll! Det var inte mitt nummer han ringde PUNKT! Jag stänger aldrig av mobilen och har den till hands jämt! Hade jag mot all förmodan missat nåt samtal, finns det loggat och där finns inget i min mobil i alla fall! Han måste ha slagit fel nummer om han ringde nån alls, som inte svarade!

Jag kan förstå att saker kan ta längre tid, hända nåt på vägen eller så, men jag blir rasande när nån ljuger mig rakt upp i ansiktet! Tjejen på Telia var verkligen jättetrevlig och förstod varför jag var så rosenrasande.

Jag hoppas att allt löser sig och jag inte blir utan bredband. Min mobila, som jag har haft hittills är ju uppsagd från och med månadsskiftet!

Hoppas att ni har haft en trevligare dag än jag!


 /Julia

8 kommentarer:

 1. Usch, förstår precis hur arg du blev! Var med om något liknande när bostadsbolaget skulle fixa några grejer hemma hos mig förut och deras egna hantverkare påstod flera gånger att han hade ringt och att jag inte var hemma, medans jag satt hemma och väntade och hade tagit ledigt. Efter mycket om och men så kom han flera dagar senare och påstod fortfarande att han hade ringt, men när jag frågade vilket telefonnummer han hade ringt på kunde han inte svara.
  Hoppas det löser sig snabbt med ditt bredband!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kan ringa 100 samtal, men vad hjälper det om det är FEL NUMMER dom ringer!!!
   Det hoppas jag med och jag litar på tjejen på Telia. Hon var nästan lika arg över det som hände som jag :)

   Radera
 2. Sånt blir man tokig på, varför inte vara ärlig och erkänna att man inte hann/glömde eller nu vad anledningen var att de inte ringde eller kom.
  Hoppas verkligen du får ditt bredband innan det gamla slutar.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, ärlighet varar längst!
   Trodde han att jag inte skulle "märka" att jag inte fick bredbandet installerat, eller????

   Radera
 3. Hoppas verkligen att det löser sig imorgon. Förstår att du är jättearg, inte ok någonstans. nOsbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag med! Jag behöver internet, det är mitt fönster ut till er härifrån buschen...

   Radera
 4. Att ljuga nån rakt i ansiktet är för jäkligt. Men hoppas att du får ditt bredband inkopplat i morgon. Jag vet hur det känns då folk pratar bakom ryggen och sen går till chefen och klagar om sådanr som är osanning. Kag har slutat på förskolan och söket mig till något helt annat. Barn o föräldrar tycker att jag borde vara kvar. Men jag har sagt att om de vill ha kontakt med mig så ska de få det.Jag gick från jobbet med glädje. I och för dig har jag jobbat med barn i va 30 år. Tror det är en ren avundsjuka eftersom jag har en sån fin kontakt med barn. Må då gott kram / Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Idag lär nog inte hända, möjligen på fredag. Det trodde tjejen på Telia tyvärr.

   Radera