Väderprognos för 5 dagar

söndag 13 mars 2016

Godmorgon


Jag sover dåligt igen... Så då är det bättre att gå upp en stund och ta en mugg te och äta nåt. Mitt blodsocker är nog också ganska lågt.

Det har väl inte hänt så mycket sedan jag skrev sist, men några kuliga saker hämtades i torsdags tots allt. Min bok som sötaste Dui och Deco tipsade om i sin blogg har kommit.


Dessutom har jag investerat i en klockradio också. Jag hade varken nån klocka eller radio i sovrummet och jag hittade en liten billig en som jag köpte.

Det är rätt så skönt att kunna se vad klockan är utan att använda mobilen. Liksom att kunna höra nyheterna när jag vill utan hörlurar.

Jag hoppas att det fina vädret håller i sig. Vi har haft det både soligt och varmt de senaste dagarna. Så visst är nog våren på väg, fast det är rätt så tidigt än. Mitt te är nog färdig och jag ska göra en ostmacka till. Äta upp dem och sedan kanske jag går och försöker sova några timmar till.

Vi önskar er en trevlig och solig söndag!

 /Julia7 kommentarer:

 1. Hoppas att du får ordning på sömnen, det är så lätt att hamna i otakt. Nu känns det verkligen som våren är på väg, skönt tycker vi. visst är boken fin? Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Boken är jättefin och TUNG! Jag var förvånad över hur stor den verkligen är...

   Radera
 2. Klockradio är bra, vi vaknar till musik och nyheter varje morgon när det är jobbdags. Mjukare att vakna till musik än nått som skränar oljud.
  Hoppas du snart kan sova bättre.

  Kramat & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag har tur som sällan behöver - måste vakna "på tid", men det är skönt att ha radio i sovrummet!

   Radera
 3. Jobbigt när sömnen krånglar. Här tror vi också at våren äntligen är på väg, sååå skönt att få ligga utsträckt på köksbordet och kattlura i solskenet!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Boken såg intressant ut, handlar den om tips på grejer man kan göra själv? Våren är på väg här också, härliga tider. Jag såg knoppar sticka upp i grannens rabatt, troligen påsklijor. Köpte mini påskliljor så nu blommar de så fint på bordet i köket. Hoppas att sömnen snart kommer tillbaka i sin ordning igen. Må så gott och njut av sol och värme
  Kramizar till Amanda och dig, / Gunilla och co.

  SvaraRadera