Väderprognos för 5 dagar

måndag 11 januari 2016

Jodå, vi har det bra!

Vi överlevde alla första ensamma helgdagar med flera besök av kära vänner. Visst var det konstigt att inte ha Lennart här, men vi har lärt oss sakta att klara livet ändå. Den måste ju gå vidare.

Förra veckan hade vi flera solig, men kalla vinterdagar. Lagom med snö som Sötaste Fröken Amanda

nyfiket undersökte. Hon kom in snabbt igen iskall om tassarna, som hon la i min hand för att värma. Självklar var det ju mattes fel att allt det där vita läbbiga fanns i hennes kära rastgård!
Det ha kommit mera snö sedan dess, just nu vräker den ner och jag lär väl se vad Hemtjänsten tycker om mina oplogade gångar. Hittills ha de bara klagat på kylan. Nåja, vädret kan jag inte gör något åt, varken kylan eller snön. Jag kan bara hoppas att snöfallet slutar snart. Det blir väl som vanligt. Jag blir insnöad tills den smälter till våren.

Jag vill också tacka Wikki & Crew för det myvket väl inslagna paketet! Det var spännande att öppna de många små paketen inuti, Amanda gillade den lilla vita musebusen och tyckte om gottiset. Annars äter hon sällan godis, inte för att hon inte får, utan för att hon inte vill ha. Jag kommer att köpa fler påsar av den sorten till henne. Fast kattongen var nog ändå bästast i hennes ögon. En mysig tillfällig bostad ;-)

Idag får vi för första gången hemleverans av kattsand. Hoppas att det går bra. Hittills har jag bara beställt mat till Amanda med hemleverans, men tyckte att jag skulle prova på att få hem sand också. Sist knotades det lite när en kartong med sand stod på "att handla" listan,

Ha en fin början på vecka 2!


 /Julia

PS
Kattsanden kom som den skulle, strax efter klockan ett, och jag fick den på den plats jag önskade! 
Det var en trevlig kille från PostNord som t o m bad om ursäkt för att dom inte hade kommit tidigare (= före helgen) DS

16 kommentarer:

 1. Vad bra att det fungerar med hemleveranserna. Det gör onekligen livet lite lättare.

  SvaraRadera
 2. Allt måste kännas konstigt utan sin andra hälft, skönt att läsa att det ändå har känts okej så okej det kan kännas.
  Här försvann vår snö och det är helt klart min mattes fel, hihi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Din Matte får gärna komma hit å ta bort allt det vita här med!!! ;-)

   Radera
 3. Förstår att det var en annorlunda och svår jul, skönt att ni har fått besök! Wiikipaket är trevligt! Vi gillade också kattongen bäst! Tycker inte de ska gnälla över sand för det ingår ju i deras uppgifter men skönt om det fungerar med hemleverans! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Det måste vara riktigt skönt för dig med vardag igen, julen är ju en så laddad gemenskapshelg.
  Roligt att läsa att det mesta fungerar som det ska för dig nu. Och att söta fröken mår bra!

  SvaraRadera
 5. Åh här nere försvann snö nästan lika fort som den kom (som vanligt).
  Skönt att det funkade med att få hem kattsand med hemleverans , det brukar matte också göra så hon slipper kånka så långt på den :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att hemtjänsten borde ju hjälpa dig med snöskottningen så du inte blir insnöad. Sedan är det ju konstigt att de knorrar om din inköpslista och kattsande, de är ju till för sådant ju. Men killlen som levererade din sand ska ha ett plus för hans sätt att vara.
  Kul att ni hade det bra dessa helgdagar och med besökande vänner! Må nu så gott och kurra på i matte s knä Amanda! Kramizar, Gunilla.

  SvaraRadera
 7. Hej vännen! Vilken snygg bakgrund till bloggen kramisar

  SvaraRadera