Väderprognos för 5 dagar

torsdag 14 januari 2016

Jag har lekt lite...


...hoppas att ni gillar sidan efter mitt lilla pyssel! Det är kallt , men inne är det varmt och skönt. Amanda ligger gärna som en liten bula under fleecepläden i min säng och myser.

Fredagarna har ju mist sin charm för oss, men det får gå. Jag har skrivit min lista över vad jag behöver kommande vecka i matväg. Hoppas att det blir rätt. Jag vill att de ringer om de tvekar över något!
Det är märkligt att en hämtar listan och får allt förklarat, en annan handlar och den tredje lämnar och får skäll för det som blir fel. Detta "system" är bara så idiotisk, så jag blir galen. Jag har tagit upp det flera gånger med Hemtjänsten, men förgäves! "Det är såhär vi har jobbat i alla år"... borde dom inte ändra det då, eftersom det fungerar dåligt??? Nåja, jag orkar inte lägga mer energi på dom!

Vi önskar er alla en fortsatt trevlig torsdag!
  /Julia

11 kommentarer:

 1. Tyvärr är det många hemtjänstföretag som har två policies: 1) Så har vi ALDRIG gjort, 2) så har vi ALLTID gjort = det går inte att ändra, även om det visar sig vara till det bättre. Man får väl vara tacksam att det fungerar hyfsat ändå?

  SvaraRadera
 2. Det blev jättefint! Det är ju jobbigt när man vet att det blir liite omständigt, trist när man inte kan förändra. Helger och högtider är ju extra svåra <3 Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 3. Matte började nynna "små lätta moln ser jag på min himmel min himmel som är blå", hihi! Det blev fint.
  Verkar lite omständigt får vi ju säga med tre inblandade personer. Kanske de kan komma på ett system som funkar bättre men ibland kan det tyckas svårt.
  Det är kanske så att den som hämtar inte jobbar dagen efter om maten handlas då, inte vet jag men handla och lämna till dig borde ju samma kunna göra för de handlar väl samma dag de lämnar till dig.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var ju just det jag försökte med, men utan resultat...

   Radera
 4. Det är nästan så man får vårkänslor när man tittar in hos dig! Trevligt!
  Att vissa saker kan vara svåra att administrera om kan jag förstå, men nog verkar det som du beskriver lätt att förändra till det bättre för brukaren, och även personalen?

  SvaraRadera
 5. Ja det var väldigt härligt och ljust att komma in här på sidan :) Fint ihopknåpat vill vi säga :D
  Ja du, varför ändrar dom inte systemet kan man ju undra, att gömma sig bakom "så här har vi gjort i flera år" är bara illa. De är ju till för andras tjänst...hmmm.... Hoppas allt blir rätt i alla fall och att du får det du ska ha
  Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tycker att de gör det svårare för sig än nödvändigt! Varför, när det finns enklare sätt.

   Radera
 6. Där matte jobbar så är det oftast samma person som hämtar listan som handlar och som kommer med varorna. Men ibland så kan det vara en kollega som tar med sig listan vid tex ett morgonbesök och en annan som sedan handlar och lämnar varorna. Min matte är alltid jättenoga med att ringa och fråga om det är något hon skulle bli osäker på när hon står där i affären :) Vissa kunder skulle hon kunna åka och handla till utan lista för den kan hon utantill efter att ha kännt dom i mååånga år :)
  Min matte tänkte också på låten Små lätta moln när hon såg sommarmolnen ni har som bakgrund :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera