Väderprognos för 5 dagar

måndag 25 januari 2016

Jodå, vi år bra :)

Dagarna går fort och det var en vecka sedan, ni hörde nåt från oss. Vi mår utmärkt. Sötaste Fröken Amanda är busigare än på länge. Hon kanske har fått vårkänslor. Dagarna har ju blivit lite längre. Skönt att det har blivit lite mildare också!
 Jag hoppas att "nån" fixar dörren denna vecka. Jag vill verkligen inte få dörren över mig! Idag har jag mailat bilder på den till den som har hand om bostadsanpassningen i kommunen. Det var dom som satte i de nya dörrarna, när dörröppningen bräddades!


Där det syns tydligt vad jag försökte förklara för dem per telefon.

Idag kommer käraste Eva och hälsar på oss igen. Jättekul att få träffa henne igen. Skönt att prata bort en stund med en kär vän!

Vi önskar er en fin början på arbetsveckan!
 /Julia

10 kommentarer:

 1. Håller tassarna för att dom kommer och fixar dörren NUU!!!
  Här har inte hänt så vidare värst mycket mer än att matte var ledig nästan hela förra veckan och tog en massa vintriga bilder. Vilket var tur det ,för nu slaskar allt bort igen :(
  Nu väntar vi med spänning på att se om hundmaten som matte beställt från Polen kommer ?? Enligt paketsökningen så ska i alla fall maten befinna sig i Malmö nu :)
  Två 15kg säckar Royal Canin kostar i Polen vad 1 säck kostar i Sverige och frakten ska vara gratis.

  Ha en fin vecka !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gäller att få slantarna räcka så långt som möjligt när man har en stooor växande vovve :)

   Radera
 2. Härligt att ni har det bra! Vi har fått lite kattfnatt här också, det är nog ljuset! Hoppas du får hjälp med dörren nu.Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Fåglarna utanför vårt har blivit helknasiga, nog samma som för söta fröken, hihi! De jagar varandra och flyger nästan på mig när vi är ute, de anfaller inte säger matte utan är bara så upptagna med det de gör. Flyger lågt tycker jag för jag når inte så högt över marken, hihi!
  Va, har de inte fixat din dörr än? Nu får de allt snabba sig tycker vi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 4. Men visst går dagarna och veckorna fort ibland, nästan så att man blir lite mörkrädd. Men den här veckan ligger matte i alla fall fler dagar före än vad veckan hunnit gå, så hon är redan inne på att det är torsdag imorgon och så är det bara onsdag.
  Härligt med trevligt besök, sådant höjer humöret och gör att man mår bra :D
  Nospussar och kramar

  SvaraRadera
 5. Härligt med din fina vårlika blogg. Ljuset kommer mer o mer nu och fåglarna hörs kvittra. Bra ni mår toppen o får prata bort lite med kära vänner. Skam åt de som inte fixat dörren än. Hoppas de inser hur det ser ut på bilderna och åtgärdar med det snaraste. Milt igen och takdropp här idag. Må så gött / Gunilla o co.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här är det grönt igen, bortsett från glashala vägar...

   Radera