Väderprognos för 5 dagar

torsdag 8 maj 2014

Tänk så bortskämd man är.

Det är märkligt hur beroende man har blivit av att tekniken fungerar. Nu är det bara idag och imorgon kvar att vänta tills ordningen är återställd (förhoppningsvis).
Visst är surfplattan kul, men jag saknar att kunna se omvärlden i lite större fomat.

Detta har betytt att jag har sett mer TV än jag brukar. Jag blir lika förvånad och arg över hur mycket annonserna ljuger. Jag tänker på alla mirakelmedel som annonseras som diverse städ-medel främst för kök, tvätt och badrum.
Att annonser ljuger vet vi ju, men jag skulle vilja ( läs borde kunna) städa med dessa "mirakelmedel" trots att jag sitter i rullstol.
Det kan jag inte alls. Det RÄCKER DEFINITIVT INTE ATT SPREJA EN GÅNG och bara torka av sen. Jag skulle vilja se dem göra det här!!! Inte i en inspelningsstudio utan i verkliga livet!
Nåja, jag får ta det jobbigare alternativet och gnugga som förr. Fast jag orkar ju inte och blir bara ledsen när jag inte kan få det som jag vill.
Jag får göra det jag kan från rullstolen. Damma det jag når och använda sopborsten. ♥Amandas♥ kuligaste "leksak"! Hon älskar att hjälpa till, vilket betyder att det tar ungefär dubbelt så långt tid! Jag har lärt mig att hon måste få leka av sig först, sen kan jag sopa ifred.

Ha en trevlig torsdag!
/Julia

10 kommentarer:

 1. Håller helt med om påståendena om städmedel! Japp, sopborsten är en uppskattad leksak även här. Särskilt Rasmus älskar att ligga på golvet med alla fyra tassarna slingrade om borsten. Kul att höra, att Amanda gillar den lika mycket! Kurr och burr.

  SvaraRadera
 2. "Allting går att sälja med mördande reklam!" Det påstår enligt matte en gammal låt från arton-hundra-kallt! Ruskigt att det ska vara så och synd att många går på dessa bluff-löften som ges.
  Tänk vilken tur att du har Amanda som tassistent för sopningen. ;-)

  SvaraRadera
 3. Ja visst blir man irriterad på all felaktig reklam!
  Just nu har vi också en krånglande dator hemma, så vi kommer bara ut på nätet på mobilen. Matte försöker hinna kattentera från jobbet för hon tycker det är så struligt att göra det från mobilen. Vi håller tassarna för att hon får ordning på datorn i helgen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Visst ljugs det kraftigt i reklamen. Matte har provat det där skummet man sprutar på och sen ska det sitta några minuter för att sen torka av - hehe!
  Skummet rinner ner och stannar inte kvar och visst går det lättare att få bort ex kalk i duschen men det får sitta länge och hon får ändå skrubba men inte lika mycket som utan. Går lika bra med ättika säger hon.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man får bra mycket ättika för priset av en burk (?) skum skum :)

   Radera
 5. Undrar om det verkligen lönar sig att lägga ner en massa pengar på såna reklafilmer. Är det nån som går på att det är så enkelt? Själv är jag helt inne på din linje!

  SvaraRadera