Väderprognos för 5 dagar

lördag 5 april 2014

Soligt, men blåsigt!

 

00051

Efter ännu en kylig natt med ett par minusgrader skiner solen igen  från en klarblå himmel. Termometern visar +12,3 grader, synd bara att det blåser så mycket.

Jag vet inte om ni minns, men vi har en klocka som ska ställa sig själv vår och höst. Nu har den slagit sitt rekord i att visa fel tid. Den längsta hittills har varit 4 dagar, nu har den haft nästan en vecka på sig och klockan går fortfarande fel. Jag har god lust att kasta ut eländet. Det vore ok om jag kunde ställa den manuellt, men det går inte!

Nåja, vi har alla de andra som går rätt, vi får titta på dem.

Här är en bild på

PICT1508

vår middag, den doftar ljuvligt. En liten fläskstek med Katrinplommon. MUMS! Vi ska ha potatismos och tomatsallad till.

Jag såg att det har kommit en talbok till om de glada pensionärerna som förekom i

Kaffe med rån

Kaffe med rån av Catharina Ingelman-Sundberg.

lana-ar-silver-rana-ar-guld

Jag hämtade den till kvällsunderhållning igår. Boken är lika hysteriskt rolig som den första var. Vilka tuffingar de där pensionärerna är. Otroligt! Så här står det om boken:

Internationell succé - Pensionärsligan är tillbaka!

Märtha, Snillet, Krattan, Stina och Anna-Greta är tillbaka. De har lämnat livet på servicehemmet Diamanten bakom sig och befinner sig i Las Vegas.
Med utstuderad taktik, ett par löständer och varsin rullstol ska de överlista säkerhetssystemet på Casinot. De stulna pengarna ska mångdubblas, placeras i stöldfonden Grindslanten och göra livet bättre för gamla och sjuka.
Men innan de vet ordet av har det kriminella mc-gänget Bandangels fått ögonen på pensionärerna som nu har återvänt till hemlandet. De har köpt en grosshandlarvilla på Värmdö där de ska finputsa sin strategi. Kommer Märtha och gänget lyckas med att supa mc-killarna under bordet med hjortonlikör och kakor? Och hur klarar Krattan av att hantera en stalker?

Båda böckerna rekommenderas varmt, med en liten varning om ömmande skrattmuskler medan ni läser! Ett gott skratt förlänger verkligen livet!!!

Ha en fortsatt trevlig lördag!

I fotölj /Julia

2 kommentarer:

 1. Det tar längre och längre tid för er klocka att ställa in sig! Hoppas den snart är rätt tid på den.
  Ser mumsig ut den där fläsksteken :-)

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
  Svar
  1. NU äntligen har den skärpt till sig och visar rätt tid :)

   Radera