Väderprognos för 5 dagar

måndag 3 februari 2014

Hej milda måndag!

 

1238201_606187726094022_840113656_n

Snart har snön smält på taken jag kan se runt om. Fotspåren efter maken är fyllda med vatten också. Det är mysigt att se. Vem vet vi kanske kan komma iväg på lite bus kommande helg. Det vore skönt att handla lite själv. Delvis för att maken ska slippa att släpa och delvis för att jag ska kunna fylla på lite i förråden själv. Snart är grönsaksförrådet helt tomt. Det är bara lite kvar av det djupfrysta och det färska är för länge sen slut. Det finns ju lite konserver kvar också såg jag. Visserligen finns det alltid lök och potatis hemma, men det vore gott med till exempel lite rårivna morötter, gurka, tomater och andra färska grönsaker.

Maken är jätteduktig med att handla det jag ber om, men han är som många män. Är nåt slut på listan, så tar han inget annat att ersätta det med som vi tjejer gör. Jag kan alltid ersätta det mesta med annat som har bättre pris för att bara ta ett exempel. Har jag tänkt att använda ett visst sorts kött, så kan det oftast ersättas med ett billigare alternativ om det finns. Vi har liksom lättare att tänka om.

Nåja, vi får se hur det blir med vädret till helgen.  Några timmar kan vi säkert slita oss ifrån OS om vi kan komma iväg för att handla en sväng Blinkar!

Ha en fortsatt trevlig början på veckan!

Gustavmåndag /Julia

6 kommentarer:

 1. Hoppas också att ni har möjlighet att komma iväg och fylla på förråden, behövs med jämna mellanrum.
  Min mattefar är jättebra på att handla och tänka om men svårt att hitta saker som han inte brukar handla, hihi. Han har alltid gillat att handla.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 2. Det är ju alltid trevligt att komma ut en sväng så vi hoppas att ni kommer iväg till helgen! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Håller också tassarna att ni kan komma iväg och handla lite till nästa helg !
  Min matte säger samma om husse när det gäller handling :)
  Idag fyndade min matte en massa kort-datum grejer i affären som kommer att bli många middagar. Inget som husse skulle tänkt på att plockamner i korgen precis :)
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just sånt som jag menar att vi tjejer oftast ÄR bättre på :)

   Radera