Väderprognos för 5 dagar

lördag 8 februari 2014

En silvermedalj, lagom till vi kom hem :)

 

00080

Nu, sedan vi äntligen har fått gatuadress, verkar det vara lättare för färdtjänsten att hitta. Vi har fått färre telefonsamtal om vägbeskrivning.

Vi var iväg på en snabbis. Bara in i mataffären och apoteket. Inga andra utflykter alls. Vi hämtades 09:30 och var hemma igen 11:45!!! Det var väl bra jobbat dörr till dörr?

Vi åkte med samma förare åt båda håll. Han frågade när vi skulle tillbaka och om den var bokad, det var den och han kom i tid då med. Jag var lite spänd med den snålt tilltagna tiderna, men kommer vi i väg i tid så räcker dryga timmen i affären mer än väl.

Vi köpte allt på vår lista, plus lite annat som inte fanns på den. Som vanligt alltså. Varsin semla till efterrätt för att nämna en tämligen onödig godis.  Jag är ju ingen semla-freak, maken gillar dom mer, det var säkert 3 år senast jag åt nån. Vi passade också på att köpa köttfärs, när den var extra billig. Så det blir köttfärssås till middag idag.

Det blev bara sand till tjejerna, deras gotteburk är ju full till råge och leksaker har de nog av. Kitty är vår och tjejernas favorit, den nya kartongen är tåligare än de gamla påsarna var tycker vi.

Vi är nöjda med dagens inköp. Jag ska göra en 14-dagars salad som jag fick recept på av Tina, Aamors gulliga matte, i en kommentar. Men den får vänta några timmar. Jag behöver vila lite innan vi sätter fart med mat och allt.

Vi ska se på OS ett tag och varva ner båda två. Ta en mugg te och äta en macka. Maken har ju det jobbigast med att plocka undan allt som jag inte kan och når eller orkar.

Ha en fortsatt trevlig lördag!

Caturday /Julia

11 kommentarer:

  1. Skoj med en liten utflykt och skönt att färdis skötte sig!
    Här har vi tvättstugedag så matte springer fram och tillbaka hela tiden och vi övervakar allt. :)
    *nosbuffar*

    SvaraRadera
    Svar
    1. Detta var årets första, den innan var före Jul! Det blir ca 1 utflykt i månaden eller så...

      Radera
  2. Vad bra att ni hann handla allt ni skulle och lite till ;-)
    Är det inte fullproppat med folk hinner man handla rätt fort för ibland kan det vara jobbigt att sitta och vänta på taxin om man är klar för tidigt!
    Hoppas nu ni gillar salladen, vill man piffa till den kan man blanda i lite kryddor och annat men matte gillar grundsalladen.

    Kramizar & Nospuss

    SvaraRadera
    Svar
    1. Min blir också liiite annorlunda med spetskål istället för vitkål, plus röd och grön paprika. Sen behöll jag motötterna och purjulöken! Den blir säkert jättegott!!!

      Radera
    2. Spetskål är gott säger matte, hon ska prova med det nästa gång!

      Radera
  3. Vad bra att det ordnade sig med adressen. Trevlig helg! =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det var knepigt utan gatuadress i dryga 20-år :), men det gick det med ;-)

      Radera
  4. Härligt att ni kom iväg på en mini utflykt :)
    Matte missade silvret till Kalla , för hon har jobbat idag , men hon hörde om det på radion.
    Tassklappar o Nosbuffar

    SvaraRadera
  5. Skönt att komma ut lite och härligt när allt funkar som det ska, här gillar vi semlor allihopa-grädde är jamarns gott! OS gillar vi också för det blir tid för extra gos.Nosbuffar

    SvaraRadera