Väderprognos för 5 dagar

lördag 24 augusti 2013

Snart är semestern över för denna gång…

 

00080

Vi hade en trevlig utflykt till biblioteket igår för att sedan åka vidare till vår vanliga köpcentrum för att handla. Äntligen har vi köpt en sladd för att kunna koppla ihop datorn med TVn. Det var roligt att titta på våra bilder i jätteformat på TV. Liksom att kunna se på film tillsammans som kommer via nätet. Det är inte lika roligt att trängas vid datorn båda två.

Vi var på Zoo Kompaniet allra först och köpte filter till vattenfontänen plus en stor påse Aegeing +12 till tjejerna.

Lite godis köpte vi också, fast det inhandlades på Ö&B, som blev vår nästa stopp. Sjöbogårdens stickisar i rosa förpackning är den klara favoriten, Smulan och Amanda tycker om dom i blå förpackning också, men inte lika mycket. Vi tyckte att det var lika bra att fylla på godisburken när vi ändå var där. Sladdar tittade vi också på för att kolla priserna. Det mesta brukar vara billigare där än i andra affärer om de finns i deras sortiment.

Vi tog en sväng in på El-Giganten för att titta lite, men just den sladd som vi behövde var mycket billigare på Ö&B, så vi gick tillbaka, jag väntade utanför i solen medan maken var inne och köpte sladden.

Sedan strosade vi ett varv inne i centrumhuset där maken gick in på Jula en snabbis för att köpa nån grunka till verktyg han behövde, som inte fanns nån annanstans.

Efter centrumhuset blev mattaffärens tur. Vår lista var inte så lång, men jag behövde lite proviant för kommande vecka när jag och tjejerna är ensamma igen. Maken börjar jobba på måndag igen.

Tänk att tre veckor gick så fort. Tur att han har nästan två veckor kvar. Vi behöver strödagar till läkarbesök och jul-nyår bland annat.

Vi har kommit överens om att han åker hem redan idag. Han behöver söndagen till att köra några maskiner med tvätt efter semestern och kanske en nästan helt ledig dag då han kan göra vad han vill. Vi har ju gjort allting tillsammans under tre veckor och hunnit med en del under tiden och han kan behöva komma “i form” för jobbet igen.

Vi önskar alla en trevlig lördagskväll!

00051 /Julia

11 kommentarer:

 1. Det är ju så skönt med semester och känns så konstigt när den är slut. Efteråt får man tänka på hur bra man har haft det. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Tiden går extra fort när man har roligt!
  Det behövs alltid fyllas på lite olika saker i hemmet och det är bra att kunna göra allt på en gång så är det gjort sen.
  Matte skulle också behöva en sladd mellan datorn eller mobilen till TV:n men hon blir aldrig färdig att köpa, hihi!
  Viktigt är att våra godisgömmor är välfylda så man inte är utan när suget faller på, hihi!

  Kramizar & Nospusss

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sladden hade vi velat ha i flera år innan vi fick tummen ur och äntligen köpte en :)

   Radera
 3. Semestern går alltid alldeles för fort tycker både vi och matte. Skönt att ha några dagar sparade till julhelgen.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Det är verkligen toppen att kunna koppla i datorn med tvn :-)
  På ÖB finns massa roligt att handla tycker jag. Skall prova deras stickis till katterna :-)

  Kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gör det, Sjöbogårdens Sticks är poppis hos många djur :) Vi vet flera vovvar som gillar den rosa sorten (kyckling) fast den är egentligen avsedda för katter.

   Radera
 5. Visst går semesterdagarna alldeles för fort. Men skönt att det finns utrymme för strödagar.

  SvaraRadera
 6. Jisses så mycket ni hann med på er utflykt !
  ÖoB gillar min matte också att fynda på emellanåt :)

  SvaraRadera