Väderprognos för 5 dagar

söndag 30 oktober 2011

God eftermiddag!

 

good_afternoon_04

Jag somnade snällt om strax efter fyra och sov ytterligare  nästan fem timmar. Det var både välbehövligt och skönt.

Vi ställde om alla klockor som gick att ställa om manuellt redan innan vi gick och la oss. De enda klockan som går fel nu är vår självställande atom klocka Himlar med ögonen. Jag undrar varje gång hur långt tid den ska ta på sig innan den fattar tidsomställningen. Rekordet hittills är 3 dagar. I våras tog det bara nån timme, liksom när maken bytte batteri för inte så länge sedan. Jaja… jag lär väl få se.

Det är lite förvirrande när just den klockan går fel. Den står bredvid sängen och det är den jag tittar på först av alla.

Vi tar det lugnt idag, maken har fyllt en frö automat och hängt den i äppelträdet för en liten stund sen. Pippisarna har inte hittat den än, men det brukar inte ta långt tid innan de inser att de goda solrosfröna finns där.

Smulan och Amanda gillar att sitta i fönstret och titta på dem. Vi hittade inga stora talgbollar igår tyvärr, så nu hänger en liten vanlig vid fönstret. Den lär småfåglarna äta upp snabbt. Den stora brukar räcka en vecka. Jag kan dessvärre inte hänga ut nån ny när de har ätit upp den som hänger uppe, men det är inget att göra åt.

Nu ska vi äta lite lunch tillsammans innan maken ska ge sig iväg. Vi tittar nog på en film under tiden också.

Ha en skön söndag!

beary_happy_sunday_blue_teddy_bear/Julia

3 kommentarer:

 1. Talgbollar sätter matte upp hos oss också det är jättekul att spana på. Matte tycker det är kul med alla olika sorters fåglar men vi tycker mest att fjäderkotletterna ser väldigt goda ut.Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Skönt att du fick sova en stund till.
  Fåglarna får hålla till godo med vad som finns, fanns inga stora så.
  Skönt att ta det lugnt och speciellt efter en utedag som igår.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 3. Spännande att spana på alla pippisar som smaskar på talgbollen och solrosfröna! Kurr och burr.

  SvaraRadera