Väderprognos för 5 dagar

onsdag 7 december 2016

Kärt besök!


Igår fick vi kärt besök! Bästaste Per kom och hjälpte oss! Reveljen gick ganska tidigt för mig, då jag ville hinna baka några stora blåbärsmuffins att bjuda på när han kom. Han fick upp min lite annorlunda brandvarnare.


Visst är den roligare än de vita runda 😊, som är vanligast ! Formen har en viss ironi också! Den tjuter duktigt, så nog hör vi den om och när den låter (fast det ska den inte!). Vi har ju aldrig öppen eld, levande ljus t ex, eller nåt, med det känns tryggt om nåt skulle hända.
Han hjälpte mig med julpyntet också. Jag har köpt en grankrans med led-ljusslinga och den hängde han upp ute i dörrfönstret. Den är ännu finare utifrån!


Eftersom den har timer, tänds den vid 4-tiden på eftermiddan och lyser i 8 timmar. Jag lär märka hur länge batterierna räcker i den. Förhoppningsvis till trettondagen i alla fall! Tack snälla Per för hjälpen! Hoppas att blåbärsmuffinsen och hallonsylten smakar 😏.
Amanda var mycket nöjd med besöket också. Hon gillar när vi får trevlig besök, speciellt, eftersom han är kattägd! Han är jättebra på att klia!!!

Ha en fortsatt trevlig onsdagskväll!

/Julia10 kommentarer:

 1. Vilken häftig brandvarnare, mycket roligare än våra tråkiga vi har. Fast det viktigast är att ha en.
  Då har du fått julfint. Hoppas batterierna håller länge.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den häftig, den finns i flera färger också, för dem som vill ha, hos http://www.smartasaker.se/sv/artiklar/brandvarnare-lento.html :)

   Radera
 2. Alltid trevligt med såna besök! Mysigt att få upp lite belysning. Kul brandvarnare! Nosbuffar

  SvaraRadera
 3. Vilken skojsig brandvarnare!
  Alltid lika trevligt med roliga besök och vad fint det blev med kransen
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Men den brandvarnaren var kul. Det är kul med julpynt blir mysuc stämning. Blåbärsmuffinsen blev bog en succe. Lät gott. Ha det så bra och kramis från mig och co/ Gunilla.

  SvaraRadera
 5. Håller också med, att det var en annorlunda och trevlig brandvarnare :) Har aldrig sett sådana tidigare.. Visst är det bra med sådana, ifall det skulle hända ngt.
  Kram

  SvaraRadera