Väderprognos för 5 dagar

tisdag 27 december 2016

Mat, kattsand, toalåda och leksaker.


God fortsättning!

Vi hade en lugn Julhelg. Min vän Eva var på besök på Julafton. Jag bakade ostisar till oss och fick några hembakade lussebullar av henne. Det var jättemysigt att prata bort några timmar! Tack snällaste Eva för att du tog dig tid!!!

Idag kom det jag beställde till Sötaste Fröken. Som vanligt bar "ängeln" från PostNord in alltihop. Kartongen med kattsand vägde ju 30 kg. Inget som jag direkt kan handskas med och hemtjänsten är säkert tacksam över att slippa.

Amandas nya toalåda är gigantisk, jag trodde ett ögonblick att den inte skulle få plats. Det är nästan så hon går vilse i den. Hon har accepterat och har premiär provat den. Hon låg och sov när jag packade upp den. Skönt att  kunna göra det i lugn och ro. Sedan, när allt var klart och lådan stod där den ska, gick hon bara nosade runt innan hon puttade upp luckan och gick in. Luckan är mycket större och har bättre insyn, vilket betyder att det är ljusare där inne. Hon verkar trivas med den i alla fall. Jag lär väl se om den lilla mattan gör nån nytta eller ej.Hon fick lite leksaker också. Prasselbollar och Piggebollar. Ni vet dom som inte rullar utan skuttar lite hit och dit bara. Dom gillar Söta Fröken Amanda. Prasselbollen var jättekul i ca 10 minuter...
Nåja, jag får prova igen om ett tag.

Ha en fortsatt trevlig tisdag!

 /Julia

7 kommentarer:

 1. Vad bra att lådan fick plats där den skulle stå och kanon med lite ljusinsläpp i den så söta Amanda ser när hon är där, fast katter ser bra ändå.
  Leksaker kan vara kul en stund men sen tröttnar man men de kan vara kuliga igen sen en annan dag, hihi!
  Gulligt av Eva att komma och hälsa på.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ett bra knep med leksaker att man gömmer dem i några dagar sen är de kuliga igen ett tag 😋

   Radera
 2. Så skönt att ni har haft det bra. Lådan ser jättefin ut! Vissa leksaker är ju roliga en väldigt kort stund.. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. DÅ GÖMMER gömmer jag dem ett tag, sen är de kul igen ;-)

   Radera
 3. så fin låda Amanda har fått och ljust för henne där också :)


  SvaraRadera
 4. God fortsättning själv! Roligt med en pratstund mitt i julen och hon uppskattade nog att få de goda ostbollarna. Lussebullar är gott på julen.
  Härligt med en så bra låda till Amanda och att hon gillade den genast. Gulligt med matta utanför.
  Nya leksaker är spännande också.
  Må så gott och kramizar till er/ Gunilla och co häruppe!

  SvaraRadera