Väderprognos för 5 dagar

söndag 18 december 2016

4:de Advent


Snart är det jul igen. Vår andra ensamma. Men det får och måste gå. Jag har köpt några julklappar till Sötaste Fröken. Lite roliga musebusar att leka med och en ny mysig pläd till hennes transportkorg. Hon älskar att ligga och sova i den. Den är ju i fotänden på min säng och där trivs hon, speciellt på dagarna.
Hemtjänsten var ovanligt tidiga idag. Redan 12:15 kom hon. De ska komma minst två timmar senare egentligen, men det gör mindre en söndag, då kommer ju ingen post.

Jag har fått information om fasters begravning. Jag kommer att skicka blommor, då mina få timmar med ledsagare inte räcker till för att jag ska åka dit. Hoppas att de förstår, men det gör dom säkert!

Ha en fortsatt trevlig 4:de Advent!

 /Julia

7 kommentarer:

 1. Mysiga julklappar är alltid uppskattat och roliga saker är alltid kul.
  Är ju inte alltid man har möjlighet att gå på en begravning även om det är en närstående och det förstår de säkert. Blommor och framförallt tanken är ju där.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Tycker julen och andra högtider betyder mindre och mindre ju äldre man blir. Det är nog naturligt. Märkligt att man inte kan vara lite flexibel och ge lite extra assistans om du vill vara med på begravningen, men man har säkert förståelse. Det viktigaste är ju att man har en bra relation medan man fortfarande är i livet.

  SvaraRadera
 3. Jag orkar inte ens fråga dem, det är som att få in fyrkantiga bitar i runda hål!

  SvaraRadera
 4. De förstår säkert men vi får hålla med Kattson om att det vore självklart att få extra assistans vid sådana tillfällen. Amanda kommer säkert att uppskatta sina julklappar. Ta tass om er. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det gör hon säkert, de är ett gäng av hennes favvo musisar!

   Radera
 5. Alla gillar kuliga julklappar. Madicken ska fira jul med andra vovsingar medans vi var neröver. Det brukar gå bra för de är favisar och gillar fyrbenta.
  Ja det är ju tanken som räknas vid din fasters bortgång.
  Det förstår de säkert.
  Halkigt och eländigt igen. Tar buss till nya jobbet idag
  Sköt om er och ha en bra dag! Kramiz Gunilla.

  SvaraRadera