Väderprognos för 5 dagar

torsdag 17 september 2015

Hej vänner!Nej då... jag mår bra, men har varit lite ur humör de senaste dagarna. Jag har nån infektion i kroppen. Jag nyser en del och är lite snorig. Alla minnen tränger sig på och jag känner mig lite ur gängorna.
Det är väl som som med vädret. Soligt och varmt ena dagen och ösregn nästa. Idag är det mulet och regnigt.
Det har blivit fler utflykter på egen hand. Trots att laddningsrummet ligger en bit bort, så är de snälla och hjälper mig dit, så jag kan komma ut lite i alla fall.
I lördags hämtade jag ett paket och handlade lite sånt som jag vill ha, men inte finns här. En speciell ost som jag gärna äter till frukost och lite fikon-marmelad. En burk kex och salta pinnar. Lite godis helt enkelt ;-)
Jag gjorde MISStaget att inte ge mig iväg igår, vilket jag ångrade lite idag när jag gick upp. Det var soligt igår och idag regnar det. Nåja, det kanske klarnar upp senare om jag har tur.

Om det blir fint väder på lördag, så ska jag besöka Minneslunden tillsammans med Eva. Jag är lite osäker på vägen och därför har jag inte gjort någon tur dit på egen hand...
Per skulle titta in en sväng om han hann i veckan också. Jag får se om han hinner med. Han har ju massor att göra och det är långt till mig.

Bloggandet har fått vila ett tag, men jag har helt enkelt inte haft nåt att skriva om. Det händer egentligen inte mycket här, jag sitter gärna i mitt rum och gör det som jag tycker bäst om. Lyssnar på musik, läser böcker antingen med ögonen eller öronen. Jag spelar gärna Mahjong eller lägger ett pussel, allt i min dator givetvis.

Ha en fin fortsättning på torsdagen och en trevlig helg!

 /Julia

16 kommentarer:

 1. Vad glada vi blev att du skriver igen, vi har saknat dig.Inte konstigt att du känner dig låg när du är hängig och det är som det är. Allt måste ju få komma över en och man måste få minnas och vara ledsen också.
  Vad kul att du kommer ut på egen hand, du är modig du och så är det ju skönt att kunna göra som man vill också!
  Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 2. Hoppas humöret snart blir lite bättre men ibland mår man inte riktigt bra och en infektion på det hjälper ju absolut inte till.
  Har du hört nått hur det går med ditt hus, vi är lite nyfikna på horder går.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 3. Ja vädret det växlar hej vilt, här går även humöret lite därefter. Förstår att det även gör det hos dig, men hoppas att det blir bättre. Framför allt att inte någon förkylning slår till eller så.
  Skönt att kunna ta sig iväg lite på egen hand och självklart ska man fylla på med lite gottigheter som inte finns där :) Vad vore livet utan lite gott :)
  Kramar

  SvaraRadera
 4. Hej , Hej !
  Hoppas förkylningen går över snabbt och att det är fint väder på lördag så du och Eva kommer iväg till Minneslunden.
  Här nere har det också varit lite varannan dags väder. I tisdags så åskade det som bara den här och regnade och haglade. Blixten slog ner i ett träd hos grannen , det var blixt och sen en knall så det skakade i hela huset.

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 5. Åh vad roligt att höra att du har kommit ut på äventyr alldeles på egen hand, vad modig du är! Sidan blev jättefin med höstlöven men all text blev väldigt svårläst när man går in via datorn, läser vi från surfplattan eller telefonen är det en helt annan textfont som är lättläst. Matte har provat både med Explorer och chrome men det är samma med båda på datorn.
  Krya på dig!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för att du sa till! Nu har jag ändrat på texten.
   Jag hoppas att den här blir lättare att läsa!
   Det ÄR kul med lite omväxling ibland ;-)

   Radera
 6. Kära vännen, så skönt att få veta att du är okej! Vi har varit oroliga... vilket du inte skall känna som en press på dig att alltid blogga, utan som omtanke. Man får vara låg, får låta livet ha sina ups and downs, och det är givet att du inte alltid kan hålla huvudet högt med tanke på allt du måst gå igenom. Vi sänder dig våra varmaste kramar och goda buffar från katterna och hunden!

  SvaraRadera
 7. Har saknat dig här de här dagarna men förstår att det känts besvärligt med infektionen i kroppen, krya på dig så du kan fara med Eva. Fantatiskt att du tar dig friheten att fara ut själv och inhandla lite smaskigt. Har du långt till centrum? Må så gott och kramizar/ Gunilla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att ni har saknat mig :)
   Det är ca 5-600 meter till centrum och det är jättekul att komma ut själv!

   Radera
 8. Kan bara sända varma tankar och hoppas du ska få en fin helg trots allt, och att den kommande veckan kommer kännas litet ljusare!

  SvaraRadera
 9. Fin höst bakgrund du har gjort här, :)
  Bra att du kan komma ut lite på egen hand också när du känner för det.

  Tasskram

  SvaraRadera