Väderprognos för 5 dagar

torsdag 24 september 2015

Grått


Vädret är grått och trist, än så länge i alla fall. Får väl se om molnen skingras och solen kommer fram en liten stund i alla fall.

Jag ville bara höra av mig lite, så ni vet att allt är OK med mig.

Jag gör bara det vanliga, läser böcker, lyssnar på musik och ser ett eller annat avsnitt av nån matprogram. Turen har kommit till Australiens version av Master Chef säsong 2.
Den är lite roligare än de andra ländernas, för här får deltagarna regelbundna "Masterclass" av de två jurymedlemmarna som är kockar. Den tredje är en känd matkritiker.
Dessa lektioner är både roliga och nyttiga att ta del av, även för amatörer! Man får lära sig många fiffiga och enkla knep. i matlagningen

Jag önskar er en jättefin torsdag!
 /Julia

16 kommentarer:

 1. Grått och trist väder här nere med än så länge. Sägs att det ska klarna upp framåt eftermiddagen :)
  Skönt att allt är bra med dig och att det går sin gilla gång.
  Tassklappar och nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Skönt att höra att du mår ok, hoppas att vädret blir lite roligare snart. Här i Skåne är det riktigt bra just nu, varmt och soligt - hoppas det drar sig uppåt också!
  Kul med tv-program som man lär sig något av!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Härligt att höra att du är ok! Matte har börjat titta mer på play-kanalerna än "vanlig" tv och man kan hitta många godbitar som man inte har sett, både nytt och gammalt.
  Här har vi haft både uppehåll, mulet, sol och ösregn idag
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Skönt att höra att allt är OK med dig. När vädret är så trist som det varit stora delar av dagen är det bra att ha tillgång till film och bra TV-program.

  SvaraRadera
 5. Bra att allt är bra med dig!
  Saknar dig trots att vi själv är lata med våra uppdateringar i vår blogg!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 6. Skönt att höra att det är bra även om det är grått!Hur går det med renoveringen, har du fått någon uppdatering? Vi är bara liiiite nyfikna.
  Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, lite har jag fått veta, men spar det till lite senare. Ni får ha tålamod, liksom jag måste ha.

   Radera
 7. Så kul att du också gillar att titta på Masterchef! Ja, den australiensiska versionen är bäst - jag tittar noga på de där "kursavsnitten" och suger i mig tips om hur kockarna gör för att få de där fina resultaten... jättespännande!

  Stor kram från sr. Carina, klosterkatternas tjänarinna. Mamma hälsar så gott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, den är nog bäst och tipsen roliga!
   Hälsa tillbaka till Mamma :)

   Radera
 8. Toppen att få höra att du har det bra trots väderleken. Men idag har vi haft soligt hela dagen 13 plus nu i kväll. Ska bli väldigt kul att få höra uppdateringen om huset. Go kväll från mig. Sitter på tåget hem nu. APT möte! / Gunilla.

  SvaraRadera