Väderprognos för 5 dagar

söndag 20 september 2015

God söndagsmorgon!

Jag har haft en underbar lördagseftermiddag tillsammans med Eva! Hon kom och hade med sig de två saker jag hade bett om.
Bland annat en billig, liten och jättesöt kaffebryggare, nu kan jag brygga min mugg med thé precis när jag vill och inte behöver påminna om hett vatten i detta kaffedrickande gäng :)

Vi gav oss av till minneslunden lagom till solen kom fram igen efter två dagars regnande. Visserligen blåste det lite, men det var jätteskönt ute trots det.
Vi stannade till vid "Blomsteriet" så för att jag kunde köpa lite blommor att ta med. Vi satt och pratade en stund i lugnet i den vackra omgivningen. Minneslunden ligger verkligen mycket vackert och är så rofylld!

På återvägen gick Eva in i en liten affär där hon fyndade en varm och mysig jacka till sitt barnbarn. Vi gick också in i en tämligen nyöppnad klädaffär för oss båda och några fynd blev det där med. Vi köpte två jättemysiga plagg var. Det blev två luddiga, gulliga tröjor för mig och en luddig tröja, plus en kavaj för Eva som båda passade hennes yrke. Plaggen blir jättefina över prästskjortan!

Sen blev det en snabbis in på ICA och COOP, innan vi gick tillbaka till Magnolian. Vi hade verkligen en mysig eftermiddag! Tack Eva!!! 

Ha en jättetrevlig och solig söndag!
 /Julia

18 kommentarer:

 1. Vad kul att du har en vän som Eva och en trevlig dag med sol, trots blåsten. Kul att ni tog er lilla pratstund vid minneslunden också. Alltid roligt att gå i affärer speciellt om man hittar något
  Tröjor kan man inte få för många av
  Bra att du kan koka ditt the nu då du fått en egen bryggare och slipper bry dig om deras kokande vatten
  Själv bytte jag gardiner och tvättade fönster igår, inget regn annars kommer det ju när fönsterna är nytvättade (ler). Idag vill sola upp och jag ska tvätta. Maten idag blir kålrotslåda med bacon. Höstskörden gillar jag. Må så gott min vän och sköt om dig riktigt! Kramiz Gunilla

  SvaraRadera
 2. Så härligt att solen tittade fram när ni var iväg.
  Låter som ni hade en mysig dag.
  Kanon att kunna fixa till varmvatten när du blir tesugen.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lördagen OCH söndagen var jättefina och soliga!!!
   Härligt att kunna få min mugg thé när JAG vill!

   Radera
 3. Du har verkligen omgivit dig med otroliga vänner. Både Eva och Per är såna människor som alla borde få ha till vänner. Bra att du kan koka ditt tevatten själv nu. Att vara beroende av andra är aldrig kul.

  SvaraRadera
 4. Vad kul att ni hade en sån härlig dag! Skönt att kunna brygga sitt eget te när man vill.
  Nu är texten mycket bättre även när man läser från datorn! :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Det är alltid lite lättare när solen skiner tycker vi. Fin dag ni fick! Nosbuffar

  SvaraRadera
 6. Nu är det förvisso inte längre söndagsmorgon, men vad glad jag blev över att läsa just "god söndagsmorgon". Inte ofta man läser det, och inte ofta man tänker att en söndagsmorgon är så god heller, när man vet att man har arbete och annat att vänta dagen efter. Men jo, visst var vår söndagsmorgon god när vi tänker efter :)
  Låter verkligen som att ni hade en underbar dag, alltid kul när man dessutom lyckas hitta något i klädesväg som man faller för och vill köpa :D
  Vi önskar trevlig söndagkväll :D
  Nospussar

  SvaraRadera
 7. Det var verkligen en både fin och rolig utflykt vi gjorde, Agnes! Och det är så häftigt att du kan ta dig fram så bra för egen maskin med elrullen - både på kyrkogårdens snirkliga gångar och i butikerna. Tack själv, för sällskapet!

  SvaraRadera
 8. Kul att du och Eva hade en sån härlig dag och att solen bestämde sig för att titta fram !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera