Väderprognos för 5 dagar

tisdag 25 mars 2014

Ändrat lite :)

 

11

Som ni ser har jag ändrat lite på bloggens utseende. Jag har tagit bort Smulan, det gjorde för ont att se hennes bild här i bloggen varje dag. Missförstå mig inte, vi kommer aldrig att glömma henne, lika lite som vi glömmer alla de andra som gick före henne. Hennes sten är på hedersplats på fönsterbrädan. Så den ser jag varje gång jag lyfter blicken.

Jag kände för att skapa lite vår och vad kan bli mer vårlikt än våra snart blommande äppelträd. Håll till godo Skrattar!

Vi önskar er en solig tisdag!

1620650_704372059603769_542154423_n /Julia

14 kommentarer:

 1. Ingalill och hennes Smulantisdag 25 mars 2014 kl. 11:32:00 CET

  Du väljer själv hur du vill minnas din älskling! Jag tycker det nya utseendet är väldigt fint. Man blir glad av de vackra träden. Smulan finns i ditt hjärta och där kommer hon alltid att finnas kvar. Ta hand om er och ha en fin tisdag! Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden. Visst är det vår på bloggen :)

   Radera
 2. Du har så fint här inne. Alla väljer vi ju själva på vilket sätt vi vill minnas våra pälsklingar, och alla har vi olika sätt att sörja på. Så det finns absolut ingenting att missförstå.

  Tack för ditt "bidrag" inne hos oss. Nu är det bara att hålla tummarna! Det kommer att vara Buddis som drar vinstlotten! ;-)
  Lycka Till, Kram & Kurrelisvansvift! ♥

  SvaraRadera
 3. Vi vet nog att du aldrig kommer glömma Smulan. Hon kommer finnas inom dig för alltid. Tycker i alla fall det är klokt att ta bort hennes bild för det gör ont att se bilden varje gång du ska blogg, det förstår jag.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nu vätar vi på våren och att våra träd ska blomma igen :)

   Radera
 4. Sidan blev jättefin!
  Vi förstår att det kändes jobbigt att se sötnosen varje gång så du gjorde rätt i att ändra om du ville det, hade vi också gjort. Smulan finns i ditt och våra hjärtan ändå.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 5. Vi injamar med föregående jamare. Alla sörjer vi på olika sätt. Så vacker bild på Amanda, nu längtar vi extra efter våren och värmen.Smulan finns med oss. Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har inte många bilder på dem var och en. De var oftast tillsammans på bilderna :)

   Radera
 6. Det blev jamarfint här inne och självklart finns Smulan med dig fast hon inte syns lika tydligt här längre! Sorgen måste få ta den tid den tar.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 7. Ser härligt vårligt ut !
  Klart att ni inte glömmer Smulan bara för att du tagit bort hennes bild på bloggen.
  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera