Väderprognos för 5 dagar

tisdag 24 september 2013

Hej blåsiga tisdag!

 

11

Det är ingen nämnvärd omväxling i våra vardagar direkt. Möjligen vädret kan se lite olika ut. Igår eftermiddag fick vi ett riktigt skyfall under ca 5 minuter, då det kom mycket regn på en gång.

Idag har vi haft en solig förmiddag, men nu har det börjat blåsa upp ock solen har gått i moln. Det blåser rätt ordentligt, undrar om vi får nåt regn idag också.

Det har mörknat ordentligt. det är därför jag tror på mer regn.

Jag har läst och lyssnat på musik. Jag ska nog ta mig en runda på Legimus och se om de har nåt nytt att lyssna på. Jag vet att Suzanne Collins, hon som skrev Hungerspelen trilogin, har skrivit fler böcker. Men dessa böcker är inte nedladdningsbara ännu. Jag kan ju bara vänta och se när de släpps. De har ju så mycket annat att lyssna på. Bra att de både har tips om nya böcker och en Topplista, där de redovisar de mest lästa böckerna från månaden innan. Där kan man få många idéer.

Annars har jag faktiskt rätt mycket som jag kan läsa med ögonen i datorn.

Bland annat en hel del fanfiction som jag hämtade på nätet förra veckan. Skönt att jag har så mycket klassisk musik till att lyssna på medan jag läser.

Ha en fin fortsättning på tisdagen!

92tuesday14 /Julia

10 kommentarer:

 1. Vädret är verkligen skiftande på hösten, kallt på morgnarna med regn i luften men uppåt dagen solar det upp men sen mulnar det igen, så har det varit hos oss de senaste dagarna.
  Man måste kolla runt lite och se vad som finns när man har tillgång till böcker via annat, nytt kan ju komma in lite då och då.

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 2. Happy Tuesday to You too! Hello, hope you are well...have missed you much. Thanks for stopping by when we were not well...we really appreciate all of you!

  Have a nice fall day!
  Kitty & Mum

  SvaraRadera
 3. Nu märks det att det höst, från en dag till en annan tycker vi. Man blir ju mer gossugen tycker vi och det gör ju inget! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Här har det varit både sol och regn idag, men matte sa att det blåste halvstorm och ishavsvindar när hon gick hem från jobbet så hon blev alldeles genomfrusen. Tur att man tar sitt ansvar såna gånger och lägger sig i hennes famn och värmer lite :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 5. Här har det faktiskt varit solsken både igår och idag :)
  Imorse var det vitt på marken = Brrr !
  Hoppas verkligen att det dröjer länge innan vintern kommer !
  Ha en mysig onsdag !
  Nospussar och Tassklapapr

  SvaraRadera