Väderprognos för 5 dagar

tisdag 3 september 2013

En kylig morgon och en solig dag!

 

14

Ännu en dag har gått, då vi inte har gjort många knop. Jag har lyssnat på blandad klassisk musik och läst mer fanfiction.

Det finns hur mycket som helst att hitta på nätet, bland annat på fanfiction.net. Just nu är dessa duktiga amatörer som har fångat mitt intresse. De skriver om precis allt. Det gäller bara att veta om vad man vill läsa och sålla lite Ler.

Tjejerna har varit ute på verandan medan jag hade dörren öppen i några timmar när solen sken in dit. Härligt att ligga där ute, tycker dom båda två.

Det är oftast Smulan som ligger i den lilla lådan där ute.

PICT1315

Amanda nöjer sig med att ligga i min elrullstol. Solen kommer åt henne där också. De gillar när solen kommer åt soffan, där trivs dom verkligen! Där spelar ju ingen roll vad termometern visar. Synd att det blir allt kortare stunder nu, när september är här. Snart, om ca 4 veckor, kommer inte solen  åt att skina på det mysigaste stället i soffan. Den kommer inte att nå över skogen då, men den kommer att skina allt i lägre vinkel och längre in på verandan, som ligger nästan helt i söder.

Hoppas att ni också har haft en solig tisdag!

60 /Julia

8 kommentarer:

 1. Det är ju så med solen och det känns lite trist att denna ljuvliga tid snart är över, blir mörkt så tidigt på kvällarna.
  Gottigt att njuta den tiden man kan i solen och för min del är den lagom varm nu ;)

  Kramizar & Nospuss

  SvaraRadera
 2. Här har det varit riktigt fint sommar/höstväder med en värmande sol :) Hoppas det får förbli så ett bra tag framöver.

  Tasskram

  SvaraRadera
 3. Helt plötsligt blev det lite svalt men mysigt när solen skiner. Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Det är bäst att passa på att njuta av de härliga dagarna som ä nu! Matte gillar vår och höst bäst och nu är det verkligen skönt ute.
  Vad söt Smulan är i sin lilla låda! :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera