Väderprognos för 5 dagar

onsdag 6 juni 2012

Nationaldagen!

 

Svensk_flagga

Vi saknar maken – husse denna helgdag, men han har fått ledigt för att göra vad han vill. Han behöver lite ledigt från både oss och jobbet. Jag gör ju nästan vad jag vill under veckorna, men han är antingen här eller på jobbet. På kvällarna är han för trött för att hitta på nåt speciellt. Han behöver egen tid precis som alla andra.

Vi har sovit jättegott och länge. Jag vaknade till vid fyratiden för ett badrumsbesök, men somnade om så gott som genast efteråt. Först strax efter 7 vaknade jag ordentligt.

Maken ringde vid 9-tiden. Då hade han sovit färdigt och började fundera på vad han ska göra idag. Förmodligen ta en promenad för att se byggeriet runt omkring oss. De bygger om E18. Jag brukar få se bilder han tar i omgivningen. Inte mycket är som det var förut utanför.

Vi pratade lite om hur vi ska lägga upp läkarbesöket nästa vecka, på tisdag ska jag träffa en ögonspecialist. Jag har tid 15:40. Vi ska nog ta en tur till biblioteket för att lämna igen de tre ljudböcker jag har hemma och passa på att handla lite samtidigt.

Mina funderingar går ut på att vi tar biblan och affären på förmiddan, åker hem och sedan åker till Stockholms Ögonklinik på eftermiddan. En annan variant är att strunta i biblan och affären. Vi får prata mer om det i helgen.

Nu ska jag börja fixa lite lunch åt mig. Idag blir det en grönsakssoppa med små gröna ärter, små morötter, några buketter broccoli och lite nudlar. Jag ror att jag ska krydda med orientaliska kryddor. Koriander, ingefära och några droppar sweet chilisås. Det brukar bli gott!

Hoppas at ni alla får en trevlig dag, vad ni än hittar på!

00024 /Julia

6 kommentarer:

 1. Klart ni saknar maken/hussen och vi tror att han saknar er.
  Mycket hinner ändras om man inte besöker stället så ofta, matte kan ibland lägga mä'rke till en affär i stan som stängt och hon visste inte ens att den öppnat, hihi. Hon springer inte inne i stan så ofta.
  Gäller att få ett bra upplägg på läkarbesöket och det andra runt om och ni kommer att hitta på ett bra sätt.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst saknade vi honom, men egentligen var de en vanlig onsdag för oss.
   Jag brukar fixa våra "utflykter" ganska smart ;-). Vi uträttar så mycket som möjligt då.

   Radera
 2. Ja egentid behöver vi alla :-)

  Tack för receptinspirationen, soppan lät väldigt smarrig :-) passar nog riktigt bra en lite ruggig dag.

  Kramis

  SvaraRadera
  Svar
  1. Varsågod!
   Min soppa blev jättegod och räcker alltid till två måltider!

   Radera
 3. Hoppas ni hade en bra dag igår. Tazz&Kram

  SvaraRadera