Väderprognos för 5 dagar

lördag 16 juni 2012

Godmorgon denna blåsiga och mulna lördag!

 

 

20s

Ute blåser det som sjutton och termometern har orkat upp till 13,6 grader. Solen lyser endast med sin frånvaro.

Idag ska jag i alla fall hälsa på mina nya grannar om det inte regnar. Jag kommer ju inte längre än till verandan på egen hand, så idag får maken bistå. Vi ska visa dem också hur dom måste göra med verandagrinden om de vill hälsa på när jag är ensam. De måste ju komma in på verandan och stänga grinden efter sig innan jag öppnar ytterdörren för att inte Smulan eller Amanda ska kunna smita ut. Enkelt i och för sig, men de måste få veta om det.

Makens present till mig igår

samsungdockningsstationgalaxynote-17454290-xtra6

var en lite tidig födelsedagspresent (jag fyller år om nån vecka).

Så här ser den ut på bordet, på sin

PICT0756

hedersplats bredvid datorn. Där jag bekvämt når den för att svara eller skriva sms.

PICT0755Som ni ser har jag bytt bild i mobilen för några dagar sedan, varför inte se våra älskade jamisar när jag har möjlighet till det?

Jag har dessvärre ingen bra bild med de absolut viktigaste i mitt liv på samma bild. Maken, Smulan och Amanda. Jag får trixa ihop en på egen hand, men jag har inte riktigt haft ork till detta än.

Planerna för dagen är beroende av vädret. Förmodligen kommer vi att ägna oss åt Millennium större delen av den. Fortsätta med filmerna, vi har hunnit till film nummer två Flickan som lekte med elden.

PICT0758Men maken vill klippa gräset innan regnet kommer, vilket verkar vara rätt snart, så nu är han ute och motionerar gräsklipparen.

Middagen blir en köttgryta av finaste ox-grytbitar. Den kommer jag att sätta på om en stund, för den behöver några timmar på spisen för att bli klar.

Önskar er alla en fin lördag!

cat151 /Julia

5 kommentarer:

 1. Kul att hälsa på de nya grannarna, hoppas att de är riktigt trevliga.
  Vi har också mulet men när solen väl tittar fram blir det riktigt varmt, ingen blåst direkt och bara några droppar regn har kommit.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 2. Hoppas maken hann klippa färdigt innan regnet kom. I Södertälje har det regnat nästan hela tiden då vi hade loppis utanför katthemmet.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det var precis, men han får klippa i rastgården imorrn innan han åker om det inte regnar.

   Radera
 3. Hoppas det är riktigt trevliga grannar, men har de redan bekantat sig med Smulan och Amanda är det ju lovande ;-)! Vilken toppenpresent du fick! Nosbuff

  SvaraRadera