Väderprognos för 5 dagar

tisdag 5 juni 2012

Hej vänner denna blåsiga tisdag!

 

tuesday_06

Jag ha sovit uselt. Jag kunde inte komma till ro och det tog ganska långt tid innan jag somnade. Jag brukar gå upp om jag inte kan sova, men jag var så trött att jag låg kvar och lyssnade på bok. En bok som jag har hört flera gånger och som går bra att sova till. Jag lyssnar sällan på en ny bok i sängen, jag somnar ju bara till den, bättre med en “gammal”, som inte kräver för mycket koncentration.

Jag funderade på idag varför jag sov så dåligt. Det var ju fullmåne, det kan vara orsaken. Jag och många med mig känner av den.

Jag har definitivt inte sovit färdigt då jag vaknade, jag har ont och var stel. Pyton med andra ord. Men det går väl över med lite mer sömn och ett par värktabletter.

Vi kommer att vara ensamma imorrn trots att det är helgdag. Maken får ledigt. Jag ska ju till ögonläkaren nästa vecka och då måste han vara här en extra dag ändå. Så han slipper komma ikväll och egentligen bara stanna över natten, han måste ju åka på eftermiddan. Han kan lika gärna göra vad han vill imorrn. Det är inte ofta han inte är här när han är ledig, nån gång bara, då det råkar vara helg mitt i veckan. Han behöver någon dag ibland och vara helt ledig, bara göra det han har lust med. Jag har allt jag behöver tills han kommer på fredag som vanligt.

Han ringde just, vårt vanliga lunchsamtal. Nu ska jag äta lite och sedan försöka att sova lite. Jag känner att jag behöver det.

Ha en trevlig tisdag!

beary_happy_tuesday_pink_teddy_bear /Julia

10 kommentarer:

 1. Hejsan vännen! Jag hade jättesvårt att somna igår kväll o när jag väl hade somnat så drömde jag så rörigt. Så imorses kände jag mig som en zombie.
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Ja, det är ju skönt att kunna göra lite det man vill ibland.
  Hoppas du får sova inatt. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med. Nu öser det... nån har satt på duschen där ute!

   Radera
 3. Usch det är jobbigt att inte kunna sova, jag har inte det problemet men matte har ibland, väldigt sällan men det händer.
  Blir ju inte så mycket tid tillsammans ändå när man bara är ledig så där en dag, restiden tar mycket också.
  Hoppas värken gett med sig!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är just det, restiden och det är 2 km till bussen också.

   Radera
 4. Så trist att du inte får sova ordentligt och att du har ont, den där fullmånen ställer allt till det ibland. Matte hon får läsa om samma sida flera gånger ibland för att hon somnar.. ta tass om er! Nosbuff

  SvaraRadera
 5. Jag har inte dom problemen med nymånar med mera. jag sover lika bra för det som tur är. Har hört att många inte kan sova så bra då, men jag har som sagt inga problem. Här är det fortfarande regn som *hänger i luften* Hoppas på sommaren framöver.

  Kramtassar

  SvaraRadera