Väderprognos för 5 dagar

lördag 28 maj 2011

Hej vänner

 

good_evening_08

Vi hade en precis så lat dag som vi båda behövde. Vi har inte gjort många knop alls och jag har inte varit längre än till verandan. Det var kyligt och blåsigt och jag bara ville inte gå/åka längre än så. Det känns mycket kallare när man måste sitta i en rullstol än att kunna gå på egna ben.

Vi fördrev dagen i sällskap av gänget på M*A*S*H. Det var länge sedan vi såg säsong 1. Jätteroligt att återse och minnas dem alla mer eller mindre knasiga läkarna och sköterskorna som driver med varandra. Jag mindes inte allvaret som finns i botten på varje avsnitt. Det kan inte ha varit lätt att driva ett fältsjukhus i Korea på 50-talet. Fantastiskt att kunna driva med allvaret på det sättet som författarna har gjort. De har verkligen gjort en kultserie som roar många än idag.

Idag kommer vi att lägga oss tidigt och tillsammans njuta av en ljudbok, vilken det blir har vi inte bestämt riktigt. Jag har en önskan och maken en annan. Jag tror att han får välja, jag kan ju lyssna på precis vad jag vill under veckorna. Lika bra att ta något som han gärna vill höra.

Hans val föll till slut på

mankell-henning-den-orolige-mannen-book2go

Henning Mankell’s sista bok om Kurt Wallander.

Hoppas att ni hade bättre väder än oss. Här har det varit mulet nästan hela dagen. Solen sken väl 10 minuter eller så på eftermiddan.

Ha en trevlig lördagskväll!

23z /Julia

3 kommentarer:

 1. Här har det oxå varit mulet mest hela dagen o nu regnar det som bare den :(
  Matte o husse planerar oxå tidig läggning , men dom kan GLÖMMA att dom kommer att få sova :)

  SvaraRadera
 2. Bra dag att ta det lugnt på, lika grått och råkallt hos oss. Låter som ni har haft en riktigt skön dag. Vi njuter av soffgos men det blir nog en tidig kväll här också.Nosbuff

  SvaraRadera
 3. Det är inte alls skönt att vara ute om det är kallt och jag förstår att det är kallare för dig eftersom du är still, bättre att vara i värmen då.
  Just nu regnar det hos oss men det har varit rätt soligt innan men blåsigt.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera