Väderprognos för 5 dagar

söndag 29 maj 2011

Godmorgon blöta och gråa söndag

20s
Regnet, det bara öser ner... Paraply
Jag smög upp som vanligt på helgen. Idag vaknade jag av mig själv, skönt att slippa Smulans brutala väckning från igår morse.
Maken Smulan och Amanda sover sött. Katt Katt kom inte ens upp med mig som de brukar. De öppnade bara ett öga suckade djupt och somnade om snabbt.
Det ser inget vidare ut ute. Grått och blåsigt. Termometern visar 10,7 grader i alla fall. Jag var förvånad att det var så pass varmt ute, jag väntade mig runt 5-6 grader bara. 
Jag har sovit gott. Det har och gör maken också, han somnade efter bara några meningar i boken. Då bytte jag till den jag hade tänkt på från början Flirt-man. Jag tyckte att han kunde sova lika bra till Ayla, som till Wallander eller hur? Han märkte inte ens när eller att jag bytte. Jag förstår att han tycker att det kan vara jobbigt att lyssna på engelskan. Hans är inte lika bra som min. Jag läser gärna böcker på engelska också, det gör inte han.
Jag har tjuvstartat min frukost och fixat thé och ett par mackor, jag måste ha mat till mina morgonpiller. Mitt blodsocker är helt normal, den låg på 5,2 nu på morgonen.
Maken kan äta “hotell” frukost om han vill, det finns både ägg och bacon i kylen. Jag får se vad han blir sugen på när han vaknar.
Programmet för idag är bara att maken åker framåt eftermiddagen, som vanligt. Jag har inga måsten alls, annat än min dagliga träning. Inga andra speciella planer heller. Min dag kommer att gå som den brukar. Korsordsförrådet är påfyllt, de 3 spel jag spelar på fejjan kommer jag också att titta till. Att lyssna på bok ingår liksom i rutinerna, dygnet runt nästan. Jag ska kika i TV-tablån för att se om det är nåt som lockar, men det är det sällan. Kanske lite morgon TV när maken har gått upp för att få lite nyheter och se vad som har hänt i världen.Fast jag läser tidningar på nätet.
Nu ska jag koncentrera mig på min frukost för att sedan gå ut på nätet ett varv.
Ha en trevlig söndag!
00012 /Julia 


PS till Max & Måns och deras husse!


Matte försökte att kommentera er fina film och inlägg idag, men det fungerar inte :( Hon får bara "Bad Gateway" till svar *arg*


Hon försökte skriva:Grattis till er alla tre! 
Att ni trivs tillsammans syns ju på varje bild och filmsnutt! En eloge till husse som har gjort den fina filmen *tassklappar*
Vi önskar att matte kunde göra sånt, men ni får nöja er med de fotografier hon lägger in i vår blogg ;-)


Ha en härlig jubileums-söndag!!!


=^.^=


Nosbuffar / DS

8 kommentarer:

 1. God morgon !
  Här har det ösregnat HELA natten !!!
  Nu är det bara mulet :)
  Här bidde det hotellfrukost till dom 2-benta idag = ägg o bacon :)
  Matte o husse ska visst ut o ränna lite idag med , det är visst Mors dag idag och sen ekar det i kyl o frys igen.
  Trevig söndag !

  SvaraRadera
 2. Lika grått och regnigt häruppe.'
  Jag har varit själv i helgen, jenny vär på skoltesa till Umeå med övernattning på Scandic h otell där kan du prata om hotellfrukost ha. Josefin är på en tjejkväll med övernattning i Björna.
  Hade tänkt göra å mycket här hemma,men det har inte blivit mycket av det men det finns ju fler dagar. Har tagit det lugnt bara och förmofdligen så har jag sålt min gamla mountainbike idag. Må så gott nu och hälsa Lennart. kram, Gunilla.

  SvaraRadera
 3. Regn hos oss också. Blir nog en mysförmiddag och det är inte så dumt det heller! Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Nosbuff på er!
  Synd att det strular ibland. Men så är det.
  Ja, vi trivs väldigt bra ihop alla tre.
  :-)

  SvaraRadera
 5. Vädret är som en Gott och blandat-påse. Grått och blåsigt övergår i regn som snart blir avlöst av blå himmel och solsken... Jajam, bara inte Åskar kommer så blir nog allt bra. Här tror vi också att husse sover lika bra till engels bok som svensk! :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 6. Här har ☼ kikat fram lite ida' /NosPûss

  SvaraRadera
 7. Vilken tur att maken inte vaknade och undrade vad som hänt för det kan nog bli lite märkligt om man tror man lyssnar på Wallander och så är det medicinkvinnor och grottor, hihi.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera
 8. Jamarsfint här på din fina blogg, mjau
  hoppas vi får vara din bloggvän även här, fast vi är väldigt dåliga på att tassa till alla våra nätkattvänner, mjau
  Vi ska försöka bättra oss så gått det går.
  Ledsen för att vi inte har varit överallt, *suckjam*´

  Tass

  SvaraRadera