Väderprognos för 5 dagar

lördag 28 maj 2011

Godmorgon lördag…

 

00080

Jag har fixat och trixat lite mer  Blinkar och nu börjar jag nog få till det! Har kunnat ordna till kommentar funktionen och börjar lära mig klurigheterna.

Bara att få till bilderna som jag vill tog en bra stund. Här är det ett steg enklare att få in bilder i bloggen. Den har inte en egen bildbibliotek som bilderna måste laddas upp på, utan här går det direkt.

Jag fick ett tips om Windows Live Writer av  Nea’s matte och den använder  jag också nu efter hennes fina idé. Jag kan skriva inlägget i lugn och ro och när den är klar med bilder och eventuella länkar är det bara att flytta över den med ett enkelt klick Rullar runt på golvet och skrattar .

Alla mina bilder i den gamla bloggen får ligga kvar där i dess bibliotek, jag vill ju inte ta bort den helt innan jag har bestämt om jag ska flytta över hela bloggen hit, men det är ett jättejobb. Jag har en bra bit över 1000 inlägg där med massor av bilder. Det måste jag absolut fundera på lite till. Länken till den finns ju kvar .

Jag väcktes av att Smulan tog ett svanhopp från garderoben ner i min säng. Hon missade mig som tur är, för 4,5 kilo “flygande” katt från 2 meters höjd är ingen höjdare att få i magen eller på benen. Där får Smulan garanterat vara ensam. Amanda kan inte klättra upp dit.  Smulan drar sig undan ibland för att få vara ifred för alla, främst Amanda förståss.

Vi ska som sagt inte åka nånstans idag, bara vara hemma och inte göra något speciellt alls. Vädret är rätt trist. Molnigt och grått. Termometern visar 11,0 grader och det är uppehåll. Lite glädjande efter gårdagens täta åskväder, jag tror att det kom 5 under eftermiddan.

Tråkigt lär vi absolut inte ha

PICT0321

Vi ska fortsätta att se på M*A*S*H

Vi har bara sett den första DVDn av tre på första säsongen. Om vi skulle tröttna på Hawkeye, Radar, Hotlips och den andra finns det en hel del annat att titta på.

Men allra först lite frukost för två. Jag hör maken röra på sig i sovrummet, jag hinner att fixa théet innan han vaknar och kommer .

Ha en mysig lördag med förhoppningsvis soligt och fint väder.

Kaffekopp/Julia

5 kommentarer:

 1. Nu kan vi kommentera, vad du är fixig! Matte har väldigt dålig koll på allting så man får vara glad för det som fungerar.Hoppas på lite varmare och uppehåll i alla fall (och att Åskar stannar hemma). Är ju skönt att komma ut en stund. Ha en bra lördag. Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att inte alltid behöva uträtta ärenden på helgen. Här ska vi nog också satsa på en lite lugnare hemmahelg. Snällt av Smulan att inte landa i maggropen. Då låter man lätt som om man gjorde andningsprofylaktiska övningar. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 3. Det är så jättevackert här på sidan, men jag har lite svårt att läsa den här ljusa, smala texten.

  Hoppas att ni får en riktigt skön och mysig helg och att ni hinner med en massa prat och skratt också!

  Nosbuffar till Smulan och Amanda och en stor och varm kram till dig!

  SvaraRadera
 4. Psst! Vi igen! Om ni vill, kan ni välja att ta bort bokstavsverifieringen när vi andra lämnar kommentarer. Här i en kommentar hos Dui och Deco har matte beskrivit hur man gör:

  http://duideco.blogspot.com/2010/12/nu-ar-det-fredagsmys.html

  Det där gör varje bloggare såklart som man vill med, men det är rätt skönt för andra att slippa skriva in bokstäverna varje gång man kommenterar. :) Kurr och burr.

  SvaraRadera
 5. Vilken tur att hon hoppade bredvid dig för det gör nog ont om hon haade landat på dig!
  Skönt att bara ta det lugnt och njuta av att vara tillsammans.

  Kramizar & Vovisar

  SvaraRadera