Väderprognos för 5 dagar

tisdag 31 maj 2011

God morgon vänner!

 

576_large

 

Den sol som vi vaknade till för en liten stund sedan har gått och gömt sig. Termometern visar 11,8 grader och blåsten verkar ha avtagit äntligen.

 

Jag vill tacka Kjelle Bus matte Camilla för hjälpen med en del klurigheter, som översättaren och den mysiga tassen! Jag fick inte till det själv hur jag än försökte.

 

Tusen tack för hjälpen Camilla

 

Vi har fått nya (o)vanor. Vi har börjat sova middag efter lunch igen. Fast sova och sova… jag går och lägger mig en stund i alla fall och vilar till glädje för de pälsklädda.

Tänk så snabbt de lär sig Ler. Vid ettiden kommer Amanda och “säger” till att det är dags att ligga ner en stund och vila.

På kvällarna har de visat med all önskvärd tydlighet att det är dags att sova med att hoppa upp på bordet, sätta sig bredvid datorn och gäspa stort. De börjar “tjata” redan vid ½9-tiden men bara efter några (5) dagar med lunchvila har de lärt sig och håller koll på mig. Visst är katter härliga!!!

 

Jag vill tacka mina bloggkompisar som håller reda på almanackan åt mig. Jag har totalt missat helgen på torsdag och fick ringa maken en gång extra igår kväll för att fråga hur han är ledig egentligen.

Dessvärre jobbar han på fredag, men kommer till oss på onsdag kväll efter jobbet. Han stannar till torsdag kväll. Sedan kommer han på fredag kväll som vanligt och stannar till måndag eftermiddag.

Han kunde inte få ledigt på fredagen, men det är inget att göra åt.

 

I helgen som gick fick jag reda på hur det blir med hans semester också. Han är ledig från vecka 27 till och med vecka 30.

Tydligen vill allt fler på hans jobb ha semester i augusti.

 

Nej nu är det dags att fixa thé och mackor. Jag känner att jag behöver lite mat. Mitt blodsocker kräver att jag äter nåt nu.

 

Ha en trevlig tisdag!

have_a_beautiful_day_red_glitter_rose/Julia

4 kommentarer:

 1. Hejsan vännen!

  Här lyser solen från en klarblå himmel o det ska bli varmt här i Skåne har dom sagt.
  Visst är det skönt att vila en stund mitt på dagen det gör jag med.
  Kramisar

  SvaraRadera
 2. Härligt att missarna påminner om middagsluren, visst är det märkligt hur lätt de har för att lära när det gäller saker de gillar :-)
  Synd att inte maken fick ledigt på "klämdagen" men det blev ju en dags mindre jobb i alla fall.
  Vi skulle också vilja ha den gulliga tassen på vår blogg men vet inte om vi "får" för vår allsmäktiga IT-avdelning :-) Men frågan är ju fri!
  Hoppas ni snart får lika varmt som vi!
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Middagslur/vila låter som en bra vana! Mysig också. Härligt med lite extra tid med husse. Nosbuff

  SvaraRadera
 4. Sötnosar som håller reda på mattes middagsvila! <3 Låter som en väldigt trevlig vana, med tillfälle till mys, gos och vila förstås. Kurr och burr.

  SvaraRadera