Väderprognos för 5 dagar

fredag 18 november 2016

Ordningen återställd!Jag har varit snål med både att skriva och kommentera på sista tiden! Det berodde främst på ett trasigt tangentbord. Mitt trådlösa tangentbord mådde inte bra av de vatten som spilldes över den och nej, det var inte Amandas fel. Jag lyckades med konststycket alldeles själv. Jag välte ett glas med bubbelvatten, som det inte "överlevde" .
Nu har jag köpt ett billigt trådlöst tangentbord och den hämtade hemtjänsten idag. Den verkar fungera utmärkt och jag har flyttat på mitt glas, så inte fler missöden inträffar.

Det var städdag idag också och vår favvis kom med nästa veckans mat och paket som skulle hämtas. Amanda formligen älskar gulliga A, men lite sur blir hon när snabeldraken kommer fram. Att A även torkar golven gör inte så mycket, det låter ju inte så mycket.

Regnet har öst ner nästan hela dagen, så det finns inte så mycket snö kvar. Jätteskönt! Det är rätt trevligt att höra regnet smattra på taket. Hoppas att det blir lite sol i helgen i alla fall.

Ha en jättetrevlig helg!

 /Julia

14 kommentarer:

 1. Så störande när saker slutar fungera, skönt att du fått hem ditt nya tangentbord. Vissa dagar är som gjorda för gos, idag är en sådan dag tycker vi.Nosbuffar

  SvaraRadera
 2. Skönt att få städat även om snabeldraken är jobbig. Här har det också regnat ordentligt hela dagen, men det är skönt att sista snön försvinner tycker jag.
  Kul att söta Amanda har fått en favvis och att det även är din! :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Amanda tycker nog om de flesta, men just A är en favvis för oss båda.

   Radera
 3. Olyckor händer och ibland (miss)lyckas man med det mesta!
  Kul att Amanda har en favorit även om hon väsnas med dammsugaren, hihi!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gör man ju. Men just tangentbordet var ju onödigt att "vattna". Vissa tangenter sitter inte riktigt där som på den förra, men jag får vänja mig.

   Radera
 4. Otur kan vi ju alla ha men att det blev så olyckligt med tangentbordet, tur du fann ett nytt. Regnade hela dagen igår men
  verkar bli bättre idag.
  Ska börja ta fram och kolla adventsstakarna så de fungerar fast det borde de göra. Har aldrig bytt en lampa i dem.
  Blir lite städ här också förstås.Men även promenader med Madicken.
  Mys och må med Amanda! Ha're Gunilla.

  SvaraRadera
 5. Hihi som det kan gå. Skönt att nytt tangentbord är på sin plats och att glaset fått en ny plats :) Då kanske de samsas bättre.
  Här har det också regnat, nästan var och varannan dag, men lite snö längtar vi allt efter ändå :)
  Nospussar

  SvaraRadera
 6. Olyckor med tangentbord händer säkert alla mer eller mindre. Hände mig för många år sedan. Här är det nästan som vår/höst, snön har smält bort, skönt det.
  slipper man iaf halka omkull som jag gjorde på trappan här om dagen :( Slog mig iaf inte som tur var.

  Ha en bra helg
  Kram'

  SvaraRadera