Väderprognos för 5 dagar

söndag 27 november 2016

Dagarna rusar...

Jag fattar knappt var de tar vägen. Vi gör egentligen inte mycket. Tittar på Play på olika ställen, läser, lyssnar på musik, löser massor med korsord och busar när helst Amanda vill.

I tisdags kom gulliga L och med sig hade han E med mitt testamente, så nu är den lagligen underskriven. Bevittnad som den ska och kopiorna förvarade på några olika säkra ställen.
De tyckte om mina gigantiska blåbärsmuffins och fudgebrownien jag bjöd på.
Till Amandas förtret är de båda lite allergiska, så det blev inte så mycket gos som hon ville...
Jag är nöjd med hur jag har fördelat det som blir kvar efter mig. Hoppas att det dröjer många år tills dess. Jag mår ju rätt bra. Visst har jag lite krämpor, men vem har inte det.

Tänk att tiden går så fort. Snart är det Jul igen. Idag är det första Advent och snön vräker ner. Hoppas att det inte kommer lika mycket som sist. Snön är ett stort hinder för mig här ute på vischan.
I veckan hade snällaste A hjälpt mig med Amandas vattenfontän, så nu är den nydiskad och fin. Liksom hennes sandlåda, men den hade jag fixar själv. Slängt all gammal sand, diskat och fyllt på. Så nu kan Sötaste Fröken uträtta sina behov i en "nydiskad" sandlåda. Jag gör det vid behov. Vanligen blir bara "kluttarna" borttagna, men nu ville jag diska ur lådan ordentligt.

Vi ska inte göra nåt speciellt. Jag har hittat några intressanta serier om verkliga brott som jag ska fortsätta att titta på.

Ha en trevlig 1:a Advent!


 /Julia

6 kommentarer:

 1. Jo nog kan dagarna bara flyga iväg. Även om man inte direkt gör något utanför hemmet, vi la märke till det under semestern och när det är helg.
  Bra att allt är fixat med testamentet även om det tar många många år till tills det ska öppnas.
  Ha en bra 1:a Advent!

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 2. Håller med det rullar verkligen på, man hinner knappt med. Idag har J och jag varit och kikat på julmarknaden i stan. De bjöd på glögg och pepparkaka på ett ställe. Bakad tunnbröd mm fanns att köpa. Synd att det blåste mycket och ingen snö. De yngsta kunde åka skrinda efter två söta hästar. Länge sen jag var på sån här liten mysig stadagrej.
  Jo har flyttat till mina barndomstrakter och jobbar lite. Je söker sig också söderut. Vi håller tummarna. Jag trivs i nta lilla stan.
  Trevlig advent du också, kramizar Gunilla.
  Du får ge Amanda lite mer gos än vad ditt besök kunde! Vilka goda recept du har man blirså sugen.😉

  SvaraRadera
 3. Ja vi undrar lite samma sak, vart tar dagarna vägen. Det går så fort att det är lite obehagligt nästan. Men man får njuta det man kan och hinner :)
  Korsord löser vi här också, det är så härligt och roligt.
  Nospussar och kramar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Korsord, ljuv musik och busig pälskling! Det är livet ;-)

   Radera