Väderprognos för 5 dagar

onsdag 9 november 2016

Onsdag morgon
Snön har vräkt ner hela natten, undrar om bilväg och parkeringar är plogade. Fast vårt område står långt ner i prioriteringen när det gäller snöröjning.
Från verandasidan

Bakom datorn


Nu syns inte min lilla vovve i trädgården längre...

Sovrumssidan


Sötaste Fröken Amanda vet vad hon gör!


Bäst att ligga på ett varmt ställe och vila!

Jag lär väl höra när Hemtjänsten kommer, om jag inte ser traktorn från fönstret. Grusgångarna inne bland husen blir aldrig plogade. Jag kan ju inte skotta själv och jag vet inte om min hustomte orkar, nu när det har kommit såhär mycket på en gång. 

Vi önskar er alla en trevlig onsdag!

 /Julia

7 kommentarer:

 1. Usch, nog är det fint och ljust med snö och egentligen tycker jag det är kul men....
  Vi fick snö i morse och massor, jag blev full att snöbollar och sen tog det matte 30 minuter att komma till jobbet, 5 minuter i vanliga fall. Hon sa att det var stopp överallt och där hon kom fram var så mycket bilar att hon kunde köra i 1-2 den mesta delen och sen innan hon svängde in till jobb låg där en bil helt i diket och en stod med halva nosen nere men hon kom fram.
  Hoppas ni får plogat hos er.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skönt att matte kom till jobbet oskadd. Här är inget plogat - men det var väl som väntat. Hemtjänsten uteblev p g a snöhinder. Jag kan bara hoppas att de kommer imorrn!

   Radera
 2. DEt var en jobbig dag att vakna upp till på många sätt. Här, söder om stan, vräkte snön ner ända till fram emot 12. Var ute och borstade bort nästan 2 decimeter snö från bilen. När jag skulle skotta bort den från infarten kom en snäll granne och hjälpte mig. Skönt. För min del räcker det med snö för i år.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det räcker mer än väl för mig med. Jag önskar att allt smälter bort - FORT!!!

   Radera
 3. Idag var det en tuff dag, åh så mycket snö med en gång! Vi var glada att matte hittade hem (det tog henne 3 timmar) Hoppas verkligen Hemtjänsten kommer fram imorgon. Ta tass om eer.Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det hoppas jag med! Jag måste få hem lite mat till helgen och nästa vecka! De hämtar lista å pengar på torsdagar och jag får hem varorna på fradan!

   Radera
 4. Här har det också´ kommit mycket snö. Tycker det räcker nu.

  Tass tass

  SvaraRadera