Väderprognos för 5 dagar

lördag 30 juli 2016

Jodå, jag var ute på bus i onsdags!


Min favvis kom, som avtalat 09:15 och jag plockade ihop mina pinaler och rullade upp till parkeringen. Färdtjänsten kom i tid och det bar av till köpcentret.
Vi började längst bort och "handlade" oss tillbaka till mötesplatsen för återfärden. Jag frågade föraren om hon visste vart hon skulle och hon påpekade att hon minsann hade GPS!!! Lite synd dock att den inte visade vart JAG bodde, så hon missade avtagsvägen och fick vända och köra tillbaka efter våra protester... Hon muttrade nåt om att hennes GPS visade rakt fram, så det så... Men hon gav med sig och körde tillbaka efter våra anvisningar.
Nåja, vi kom hem till slut och jag var duktig trött innan allt var uppackat och på plats. Väl hemma kom jag på att jag glömde Apoteket, men jag beställde mina mediciner på nätet, så det ordnade sig ändå! Den bör komma på fredag.
Ypperlig service och hemtjänsten slipper tjafset på Apoteket, som de hade en gång tidigare då de hämtade receptbelagd medicin till mig. Såhär fanns de 2 dagar senare på utlämningsstället utan en massa trubbel.

Igår hade jag städdag. Det kom en ung tjej för första gången och hon var jätteduktig! Idag kom hon igen med mina mediciner, som inte hanns med igår (sms-et kom försent) och hon hämtade ut dem extra när hon gick ifrån mig igår.
Hon skalade några rotfrukter till min middag och plockade lite krusbär. Hon plockar den sista busken imorgon, sen blir det att koka krusbärssylt!
Jag köpte några nya konserveringsburkar i glas i onsdags. Tänk att de har en tendens att "försvinna". Jag delar ju gärna med mig av sylt och marmelad till glädje för mina vänner.

Ha en fortsatt lat lördag!


 /Julia

10 kommentarer:

 1. Vilken tur att det blev "rätt" tjej som kom för det blir roligare och lättare då.
  Äh, gps kan man inte lite hundra på så är det och har man nån med som visar är det klokare att lyssna på dom än på en dator.

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi hade jätteroligt! Ja, jag tycker nog också att föraren borde ha lyssnat från början. Det HADE definitivt gått fortare hem då :)

   Radera
 2. Det låter som en lyckad utflykt. Skönt att få se lite annat folk ibland, antar jag. Apoteket är duktiga när det gäller att skicka medicin tycker jag. Krama Amanda från mig!

  SvaraRadera
 3. Skönt att komma iväg ibland! Extra bra när det är trevligt på det stora hela! Kul att det var en trevlig tjej som kom! Nosbuffar

  SvaraRadera
 4. Så trevligt att få gjort det du behövde och med den trevliga också :) Vi brukar också beställa hem från apoteket ibland och bra är de allt, det kommer väldigt snabbt det man beställer.
  Nospussar :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att komma ut ibland och trevligt blir det med underbart sällskap. Vi har apoteket på gården len kommer att sakna dess närhet till vårdcentralen och tandläkaren då jag flyttar närmare jobbet om ca tre veckor. Längtar. Oj du får mycket krusbär i år. Gott!? Måvså gott och nosbuffar till söta fröken och kramizar Gunilla.

   Radera