Väderprognos för 5 dagar

onsdag 28 oktober 2015

Nu händer det saker i turbofart!

Jag får åka HEM på söndag eftermiddag!!! Nu är mitt lilla hus så pass färdig att jag äntligen kan åka hem. Sötaste Fröken Amanda får tåla sig i några dagar till. men sen får vi vara tillsammans igen!

Jag har nya golv och nymålat. Kyl och frys kommer hem på måndag förmiddag. Sedan är det "bara" resten kvar. En elektriker kommer för att fixa termostaten till vintervattnet nästa vecka.

Det blir ju ganska spartanskt i början, men jag måste fundera riktigt på hur jag vill möblera innan jag rusar iväg med att köpa nya möbler. Ett nytt matbord med 4 stolar är redan köpta och finns i rummet,

liksom ett litet skrivbord till sovrummet (ännu inte monterad), men köksinredning, garderober, bokhylla, gardiner och annat måste jag ha lite mer tid till. Min säng står i sovrummet och luckan till rastgården fungerar som den ska för Amanda!
Allt måste vara rätt för mig och jag vill höra vad bostadsanpassningen kan/tänker göra mer, "nån" kommer i nästa vecka och kikar igen. Då är det mest köket jag behöver hjälp med..


Bild på den gamla kökshörnan just nu. Där behövs arbetsyta, spis, flera skåp och en ny diskbänk. Det är min klippa Per som har skickat bilderna. Jag har ju inte sett det själv ännu, men snart så...

Gissa om jag längtar hem och efter min lilla älskling! Nu får ni nog vänta på nästa inlägg tills jag har kommit hem!

Ha en trevlig fortsättning på veckan!
 /Julia

23 kommentarer:

 1. Men så spinnande! Vad härligt att komma HEM! Förstår att du längtar! Nosbuffar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Javisst, jag längtar jättemycket och mest efter Amanda!!!

   Radera
 2. Jippie, det börjar närma sig hemfärd och snart är ni bägge hemma och kan mysa ihop.
  Måste vara väldigt spännande med denna förändring och hoppas att allt blir så mycket lättare för dig.

  Kramar och Nospussar

  SvaraRadera
 3. Men oj vilka underbara nyheter och så fint det ser ut!! Kan tänka mig att du och Amanda kommer att fira med supergos den första kvällen när ni åter är tillsammans!! :-)

  SvaraRadera
 4. Det var goda nyheter. Tänk, snart sitter du där i stugan med Amanda i knäet!

  SvaraRadera
 5. Men så härligt! Förstår att du räknar minuterna till söndagen! Det kommer säkert bli jättefint och praktiskt för dig när det blir klart. Och att få hem Amanda blir ju det bästa av allt!

  SvaraRadera
 6. Åh så härligt att läsa att du kan flytta hem på söndag !
  Kan nog vara bra att fundera ett tag på vilka möbler som ska köpas , för det gäller ju att vara extra klok när man har liten plats :)

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 7. Men vilka glädjande nyheter, så roligt :) Borta bra men hemma bäst, så är det ju :D Och snart är du hemma med Amanda också, underbart :D
  Nospussar

  SvaraRadera
 8. Härliga nyheter och vad spännande att se allt igen fast med andra ögon. Trevligt med dessa bilder. Ja snart blire mer bus och katttace igen Förstår att du längtar. Kramizar Gunilla.

  SvaraRadera
 9. Oj vad kul att läsa att det börjar hända lite nu! Förstår att det skall bli jättehärligt att få komma hem och ännu skönare att återförenas med söta fröken lite senare. :)
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 10. Vilka glada nyheter att läsa här ;:)
  Skönt att du och Amanda får ses igen, när det blir klart.

  Tasskram

  SvaraRadera
 11. Så underbara nyheter! Snart är ni tillbaka båda två, i ert eget revir, och får större frihet att utforma er dag som ni vill. Hoppas bara att ni inte känner er ensamma i bushen? Stor kram och massor av spinn från klostergänget. Belle voffar också en hälsning och skickar en slick.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi är vana att bo i buschen båda två! Det ska bli härligt att få komma hem!

   Radera
 12. Vilka härliga nyheter! Väntar med spänning på uppdateringar om nygamla boendet. Lycka till i framtiden!

  SvaraRadera