Väderprognos för 5 dagar

torsdag 15 oktober 2015

Ännu ett kärt besök!


Min klippa, Per, kom på besök efter att ha varit i stugan och sett hur de nya bredare dörrarna blev. Jättebra tydligen! Tack snälla du, för att du tog dig tid och hann med ett besök hos mig!!!

Färger på golv, väggar och tak är valda. Den extra isoleringen för vintervatten görs på måndag. Målning och golvläggning påbörjas också snart. Nu är det verkligen turbofart på allting. Om nån vecka kan jag nog flytta hem. Jag får i alla fall bo kvar här en vecka till. Vi får se om om det räcker.

Sötaste Fröken Amanda får komma hem först när allt är klart och hennes nya matställe, vattenfontän och potta finns på plats. Jisses så jag längtar efter min lilla Bus-Fia... Hon har det jättebra hos P och hennes familj, Jag får regelbundna rapporter om henne. Tack för dem!

Nu ska jag brygga lite te och börja på en ny bok. Denna gång har turen kommit till Jan Guillou's Ordets makt och vanmakt. En bok om hans skrivande liv.

Ha en fortsatt trevlig torsdag!
 /Julia

16 kommentarer:

 1. Så skönt att det äntligen börjar blir fart på renoveringen. Fantastiskt att Per håller i det hela och ser till så rätt saker händer. Snart får du nog träffa lilla Amanda "live".

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att få veta att saker och ting går framåt och att det förhoppningsvis snart går att flytta in i, spännande :)

  SvaraRadera
 3. Så härligt att det rullar på! Fröken Amanda saknar dig nog väldigt också
  /P

  SvaraRadera
 4. Hurra, hurra för att allt gåt med turbofart bra du har Per som far och kollar läget och meddelar dig. Spännande och hoppas du kan flytta hem om någon vecka och få ta emot lilla Amanda då hon också fått sitt o ordning. Sköt om dig och kramizar från oss häruppe i norr. / Gunilla

  SvaraRadera
 5. Härligt att det har tagit ordentlig fart i stugan, hoppas du kan flytta hem snart. Jättesnällt av Per att ge dig rapporter, sen är det ju alltid kul med trevliga besök. Vi håller tassarna hårt för att du kan vara kvar tills allt är klart för hemflytt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 6. Härligt besök! Nu händer det grejer, så skönt att det inte är så lång tid kvar tills du är hemma igen! Nosbuffar och kramar

  SvaraRadera
 7. Vad härligt att läsa att det börjar närma sig slutet så ni två kan bo ihop igen. Klart som tusan ni saknar varandra trots ni har det hur bra som helt på era olika håll, bäst är ändå tillsammans.
  Vilken klippa Per är som hjälper dig och håller koll på renoveringen mm, guldstjärna till honom :-)

  Kramar & Nospussar

  SvaraRadera
 8. Härligt att läsa att allt med bostadsanpassning och renovering nu går med Turbofart :)
  Ska bli jamarns kul att få se foto på hur allt ser ut när det blir klart !

  Tassklappar o Nosbuffar

  SvaraRadera
 9. Så roligt att det börjar gå framåt i raketfart så du och Amanda får ses igen :)
  Hon längtar säkert efter dig, och du så kart eftert henne :)
  Ska bli roligt sedan att se hur det hela tar sig ut :)

  Tass tass kram

  SvaraRadera