Väderprognos för 5 dagar

tisdag 16 april 2013

Regnet har öst ner idag med!

 

regn006

Vi har inte gjort nåt speciellt idag heller egentligen. Jag var på jakt efter en ny bok att läsa. Jag hittade en spännande biografi om klanen Kennedy “Vi tolererar inga förlorare” skrivet av Britt-Marie Mattsson. De verkar lovande och jag ska lyssna på den imorrn. Om jag orkar vänta så länge Blinkar.

Fast jag vet så väl att inte börja på en ny bok strax innan läggdags, för jag kan sällan stänga av den och jag sover både dåligt och för lite då… Jag får lyssna färdigt på den gamla bok som jag har på gång just nu.

Bubble

En bok av Anders de la Motte. Den tredje boken om småfiflaren HP och hans syster Rebecca. Här får ni lite information om boken :

Detta är [bubble], tredje boken i Anders de la Mottes serie om småfifflaren HP och hans syster Rebecca. Serien började med [geim] som utsågs till bästa svenska deckardebut 2010 och 2011 kom den spännande fortsättningen [buzz].
Sex månader har gått och HP har fått ett uppdrag, ett sista uppdrag på mer än ett sätt. Under tiden gör Rebecca karriär inom i PayTags växande IT-imperium.
Medan Stockholm ännu en gång rustar för prinsessbröllop hamnar syskonen allt mer på kollisionskurs och det blir svårare än någonsin att skilja vän från fiende. Om nu inte fienden är en vän? En nära vän ...
[bubble] är en rykande aktuell thriller som handlar om hur vi mitt i den digitala övervakningen försöker bygga säkra bubblor, allt från bankfack till gigantiska serverhallar.
Men små eller stora har alla typer av bubblor en sak gemensamt. Förr eller senare kommer de allihop att spricka ...

Den hinner jag lyssna färdigt på idag och till nattlektyr blir nog nåt som jag har hört många gånger. Jag tycker om att höra nån prata lite tyst när jag ska sova.

Vi önskar alla en regnfri eftermiddag och kväll!

Glitter /Julia

5 kommentarer:

 1. Lite trist med regnet men nu är i alla fall det mesta av snön borta! Är det dags för utfärd i helgen?Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Vi har haft varmt och gott idag, dimmigt i morse men sen blev det kanon.
  Matte gillar också att höra nån bok när hon ska sova för då slipper tankarna virra på alla håll säger hon och så somnar hon snabbare.
  Kan ju undra vem som fått in matte på ljudböcker, hihi!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
 3. Här har det också regnat stora delar av dagen och enligt matte blåser det fortfarande isbjörnar. Tur man kan ligga inne i en varm soffa.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera