Väderprognos för 5 dagar

torsdag 18 april 2013

Grått, blåsigt, blött men milt!

 

vaderfen53

Efter ännu en mild natt har vi inga snöhögar kvar, så lång jag kan se. Temperaturen är +8,2 grader just nu och det regnet öser ner…

Nåja, jag tar det, har väl inget annat val Ler! Jag sitter och lyssnar på bok i vanlig ordning, spelar lite kort på datorn under tiden. Smulan och Amanda ligger och sover i min illa bäddade säng. Ingen av oss har gjort många knop idag, om jag bortser från min dagliga träning, och troligen fortsätter vi med att bara vara lata.

Vi hoppas på fint väder till helgen, för jag vill ut på lite bus på lördag. Vi har börjat på en lång lista med vad som måste fyllas på och jag skriver till allt eftersom jag kommer på med fler måste saker.

Vi tar affärerna i snitslad ordning, som vanligt. Börjar längst bort med Zooaffären och tar oss till mataffären sist. Jag har inte beställt färdtjänsten än, jag måste se hur vädret blir på lördag.

Kan vi inte åka iväg på lördag, får vi ta allt på tisdag då jag måste iväg till doktorn oavsett vädret, men alla prognoser jag hittills har sett blir det uppehåll på lördag om de kan gissa rätt på SMHI.

Ha en trevlig torsdag!

good_afternoon_05 /Julia

14 kommentarer:

 1. Vi håller tummarna för fint väder på lördag! Typiskt med regnet idag, för jag har ledig dag. Nåja, vädret kan vi inte göra något åt, så jag får nog vara lika duktig som du på att sysselsätta mig inomhus. Skönt att regnet tog snön med sig, åtminstone. Även här är de sista små högarna borta. Lite sol och knoppar längtar vi efter nu. Kurr och burr.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Med tre busiga grabbar har du säkert underhållning *fniss*

   Radera
 2. Vi håller tassar och tummar att det blir riktigt härligt vårväder på lördag! Skönt att det har blivit varmare i alla fall, nu måste väl våren ändå ha kommit för att stanna :-)
  Kramar och tassklappar

  SvaraRadera
 3. Efter vad jag hört ska det bli riktigt finns väder i helgen, så jag tror nog du kan åka iväg på din inköpsrunda.

  SvaraRadera
 4. Vi får verkligen hoppas på att det är uppehåll på lördag så du kan få komma iväg lite för det tycker vi att du är väldigt mycket värd efter denna långa, kalla och snöiga vinter!
  Regnet kommer nog snart till oss för det är kvavt och mulnar på.
  Tror nog att din säng är mer välbäddad än mattes för, hihi där är ingen ordning alls, hihi!
  Hon rättar till den innan hon ska lägga sig, hinner inte på morgnarna!

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det tycker jag med :)
   Jag snyggar till sängen på morgonen, för då slipper jag ev kattsand i sängen ;-)

   Radera
 5. Här har det oxå varit regnväder, Mendå försvinner snön fortare oxå, så vi hoppas på bra väder till helgen oxå

  Tasskram¨

  SvaraRadera
 6. Vi hoppas verkligen att ni kommer iväg på lördag, förstår att du ser fram emot det, det var väl jättelänge sedan sist.Nosbuff

  SvaraRadera
 7. Här regnade det hela förmiddagen, men på eftermiddagen kom solen fram och värmde gott. Nästan all snö är borta och vårblommor som snödroppar och såna där blåa (ej blåsippor eller pärlhyasinter) som jag aldrig kommer ihåg vad de heter börjar titta upp överallt.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera