Väderprognos för 5 dagar

fredag 12 april 2013

En grå, men mild fredag!

 

friday16

Det är lite synd att det är så molnigt. Jag tog en bild på Amanda här om dagen, när hon för en gång skull låg och njöt ensam i soffan i en solstrimma.

PICT1140

Oftast ligger dom tillsammans, men ibland kan nån av dem ligga ensam.

Det smälter allt mer ute som tur är!

PICT1142

Jag undrar när vår grusgång bli fri från snö? Den går ju längst hallonhäcken, just där det är mest snö kvar.

PICT1143

Förhoppningsvis redan till imorrn. Gångarna lite längre bort är ju fria från snö… Vi hade nollgradigt inatt och nu är det +4,3 grader ute, så chansen finns ju.

Jag ska ut på verandan på eftermiddan, då maken kommer för att se om vi kan åka iväg en sväng imorrn. Vi väntar med att bestämma till imorrn förmiddag. Jag vet inte till vilket centrum jag vill åka till. Den med biblioteket eller vår vanliga köpcentrum. Den med biblioteket ska vi till den 23:e då jag ska till doktorn och kan kombinera de två besöken då.

Vårt vanliga har en större Zoobutik och Smulan och Amanda behöver påfyllning av torrisar snart. Jag har hällt upp det sista i plåtburken, som räcker ett par veckor till.

Nåja… vi bestämmer hur vi gör imorrn. Meteorologerna har ju spått regn och åka omkring i en rullstol och bli blöt är ju ingen höjdare precis.

Ni får ha en fin fredag!

00066 /Julia

8 kommentarer:

 1. Hur gott det än är att ligga och mysa tillsammans kan det vara rätt skönt att njuta på vars ett håll ibland, så är syrran och jag också.
  Typiskt att "er" gång är den med en massa snö kvar, kunde ju regnat hela natten med en massa plusgrader så kanske det smälter undan och kanske regnet håller upp när/om ni tar er ut.

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Äsch, det ordnar sig till den 23:e, det är först då vi MÅSTE iväg :)

   Radera
 2. Håller tassarn för att ALL snön på gången försvinner och att det INTE regnar imorgon så att ni kan åka ut på lite bus :)

  SvaraRadera
 3. Vi håller också för att det utlovade regnet kommer inatt och tar bort all snö så du/ni kan få komma ut på skoj äventyr imorgon!
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
 4. Här har det regnat, så det är inget uteväder precis.
  Hoppas ni kan komma iväg i morgon
  kramtass

  SvaraRadera