måndag 13 maj 2013

Hej soliga måndag!

 

Gömma måndag

En rätt så behaglig dag med runt 20 grader och växlande molnighet.

Vi satte i nätfönstret i sovrummet i lördags! Nu är det svalt och mysigt på nätterna! Sen att huset är åt nordost på den sidan bidrar mycket. Det är bara soligt en liten stund, strax efter den går upp på morgonen, sen ligger den sidan av huset i skugga!

De som har sina stugor spegelvända har det jobbigt på sommaren, när solen gassar från mitt på dan till kvällen. Då är det bättre att ha sovrummet på rätt sida av stugan Ler.

Maken var lite orolig över att det skulle bli kallt på nätterna när jag är ensam och inte kan stänga själv om jag skulle vilja, men då är det ju bara att lägga på en pläd extra. Hellre det än för varmt där inne. Vilket det kommer att bli under högsommaren i vilket fall.

Jag har sovit gott. Sedan har jag suttit och läst med stilla ljuv musik i bakgrunden.

Jag har inga måsten, mer än min dagliga träning. Så vi gör lite som vi vill. Smulan och Amanda sover middag i en hög i min säng efter det sedvanliga buset på förmiddan och jag återgår till min fanfiktion.

Vi önskar er en trevlig början på veckan!

monday2 /Julia

8 kommentarer:

 1. Vi njuter av de här soliga dagarna! Bäst att passa på man vet ju inte hur länge det varar..Lite bus vill man ju gärna ha en stund varje dag! Nosbuff

  SvaraRadera
 2. Love love the little picture above!! Wishing you a Sunny, relaxing Monday!
  Purrs,
  Kitty

  SvaraRadera
 3. Skönt att sova när det är svalt men det kan fortfarande vara rätt kallt om nätterna.
  Det är skönt att slippa en massa måsten, såna gillar inte vi men tyvärr finns de där ändå, i alla fall mån-fre ;)

  Kramizar & Nosgos

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, därför är det bra med en extra filt i närheten :)

   Radera
 4. Matte tycker också om att ha svalt i sovrummet så hon har öppet nästan året runt. Våra fönster går att öppna lite upptill så det är ingen risk att vi tar oss ut men vi tycker om att sitta och lukta på alla spinnande dofter utifrån.
  *nosbuffar*

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi har också pyttelite öppet året runt, jag vågar inte öppna mer för en gång blåste fönstret upp i en storm och Smulan ramlade - hoppade ut och skrämde mig från vettet när hon hamnade ute på egen tass. Tur att hon ville in efter en liten stund, men det var jättejobbigt för mig ändå.
   Nu är det jätteöppet, halvvägs nästan och förstärkt (med stålnät) nätfönster är ett måste.

   Radera